Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Porsche στηρίζει τη “ΛΟΑΤ” κοινότητα

Ελλάδα 11:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Porsche στηρίζει τη “ΛΟΑΤ” κοινότητα

ΝΕΑ

H Porsche στηρίζει τη “ΛΟΑΤ” κοινότητα

ΝΕΑ

Η φίρμα του Τσουφενχάουζεν υποστηρίζει με κάθε δυνατό μέσο τα δικαιώματα της γκέι κοινότητας των ΛΟΑΤ.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche θέλοντας να δείξει την αντίθεσή της στις ομοφοβικές, αμφιφοβικές και τρανσφοβικές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένης των φαινομένων βίας συμμετείχε στο φεστιβάλ «Gay Pride», που διεξάγεται τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου σε διάφορες γερμανικές πόλεις.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου εορταστικού διημέρου των ΛΟΑΤ, η Porsche βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να δείξει την υποστήριξή της, τοποθετώντας στον περιβάλλοντα χώρο του μουσείου της έξι, βαμμένες στα χρώματα του ουράνιου τόξου, 911. Να θυμίσουμε ότι το ουράνιο τόξο αποτελεί από τη δεκαετία του 1970 το σύμβολο των ΛΟΑΤ, κάποιες φορές αναφέρεται και ως σημαία της ελευθερίας. Επίσης, αρκετοί εργαζόμενοι της εταιρείας, συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου Pride Run, φορώντας μπλουζάκια με έντονα χρώματα.

Advertisement
Advertisement

«Απαιτούμε και ενθαρρύνουμε τις ίσες ευκαιρίες και θέλουμε να καταστήσουμε δυνατό για όλο το προσωπικό της Porsche να συνεισφέρει τα μέγιστα, ανεξάρτητα από στοιχεία όπως το φύλο, το εθνικό υπόβαθρο, η θρησκεία, η αναπηρία, η ηλικία ή ο σεξουαλικός προσανατολισμός», εξηγεί ο Andreas Haffner, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Porsche. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Porsche δεν ήταν η μοναδική εταιρεία που υποστήριξε τις εκδηλώσεις των μελών της ΛΟΑΤ, καθώς είχαν προηγηθεί αντίστοιχες κινήσεις από τις Bentley και BMW.

Διαβάστε επίσης:

Ο κορωνοϊός “χτυπά” την F1: Θετικός o πιλότος Σέρχιο Πέρες

Advertisement

Lamborghini με επιδότηση… Κορωνοϊού

Torsus Terrastorm: Το ικανότερο τετρακίνητο βαν στον κόσμο

Advertisement