Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Porsche Carrera GT επιστρέφει και τα σπάει στο Ring με σύγχρονα λάστιχα! (+video)

Ελλάδα 21:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(123) "H Porsche Carrera GT επιστρέφει και τα σπάει στο Ring με σύγχρονα λάστιχα! (+video)"
    

H Porsche Carrera GT επιστρέφει και τα σπάει στο Ring με σύγχρονα λάστιχα! (+video)

ΝΕΑ

Τα σύγχρονα ελαστικά εξασφάλισαν στο γερμανικό supercar του 2004, εντυπωσιακό χρόνο στην «Πράσινη Κόλαση».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Επτά λεπτά και 32 δευτερόλεπτα… Πολύ πίσω το 2004, ο Horst Von Saurma δοκίμασε την τότε νέα Porsche Carrera GT στο Nurburgring Nordschleife για το γερμανικό περιοδικό Sport Auto, πραγματοποιώντας τον προαναφερθέντα -εντυπωσιακό- χρόνο.

Είκοσι χρόνια μετά, το περιοδικό επέστρεψε ξανά στην «Πράσινη Κόλαση», με το ίδιο αυτοκίνητο, αλλά αυτή τη φορά εφοδιάστηκε με το νέο ελαστικό της Porsche, ειδικά για την Carrera GT, το Michelin Pilot Sport Cup 2.

Ο επαγγελματίας οδηγός της γερμανικής μάρκας, Jοrg Bergmeister, έκανε έναν εκπληκτικό γύρο, ταχύτερο κατά 20 δευτερόλεπτα σε σχέση με το 2004, ολοκληρώνοντας σε επτά λεπτά και 12 δευτερόλεπτα!

Advertisement
Advertisement

Αν για πολλούς μοιάζει «αυτονόητη» η εξέλιξη των ελαστικών, στο πέρασμα του χρόνου, έχει τεράστια σημασία το πώς αυτή η διαπίστωση αποτυπώνεται στην πράξη. Η Porsche ισχυρίζεται ότι τα νέα ελαστικά, σχεδιασμένα ειδικά για αυτήν την εφαρμογή , κάνουν το Carrera GT να αποδίδει καλύτερα από καινούργια. Συγκεκριμένα, η εταιρεία υπόσχεται μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος, πιο επικοινωνιακό χειρισμό και το καλύτερο, από όλα, ταχύτερους χρόνους γύρου.

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις