Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Porsche Boxster που μοιάζει σαν 356 Speedster

Ελλάδα 8:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Porsche Boxster που μοιάζει σαν 356 Speedster

ΝΕΑ

H Porsche Boxster που μοιάζει σαν 356 Speedster

ΝΕΑ

Αναμφίβολα, η Porsche 356 Speedster είναι ένα από τα πιο επιθυμητά μοντέλα της Γερμανικής εταιρείας και τώρα, χάρη σε μια νέα εταιρεία, μπορεί όποιος θέλει να κάνει την Boxster του να της μοιάζει.

Advertisement
Advertisement

Η δεύτερη γενιά Porsche Boxster (987), είναι ένα από τα πλέον προσιτά μοντέλα της Porsche που προσφέρει τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης απόδοσης αλλά και της καλού επιπέδου αξιοπιστίας. Με δεδομένο το ότι όλοι θα ήθελαν να έχουν στο γκαράζ τους μια 356 Speedster, η εταιρεία Total Headturners που έχει έδρα στη Βρετανία, μπορεί να μετατρέψει τη Boxster σε μια εκσυγχρονισμένη  ρεπλίκα 356 Speedster.

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα ονομάζεται Iconic Autobody 387 Speedster και είναι αρκετά ξεχωριστό. Συνδυάζει το καλύτερο και των δύο κόσμων: τον εμβληματικό σχεδιασμό της 356 Speedster με το μοντέρνο σύστημα μετάδοσης κίνησης, την ασφάλεια και τις ανέσεις μιας Boxster. Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι το πρώτο που κατασκευάστηκε από την Total Headturners και πωλείται €80.000. Με τα χρήματα αυτά, αγοράζει κανείς την εμφάνιση της 356 Speedster και 240 ίππους από το ατμοσφαιρικό μοτέρ των 2.7-λίτρων με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το χρώμα του αμαξώματος είναι Melting Silver και το εσωτερικό διαθέτει το μισό δέρμα Saddle με μέρη υφάσματος και νέες μοκέτες. Κρατώντας το ρετρό θέμα και στις ζάντες, με την ειδική σχεδίαση και τη διάμετρο των 19 ιντσών αλλά και στα στρογγυλά φώτα εμπρός που αποτελούνται από LED’s. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει διανύσει 111.044 χιλιόμετρα και αν υπάρχει κάτι πάνω του που ευχαρίστως θα το αλλάζατε, η Total Headturners μπορεί να το κάνει για εσάς με το ανάλογο τίμημα.

Advertisement