Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Porsche 911 Turbo S με 700 PS

Ελλάδα 8:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Porsche 911 Turbo S με 700 PS

ΝΕΑ

H Porsche 911 Turbo S με 700 PS

ΝΕΑ

Δεν είναι συχνό φαινόμενο να βλέπουμε βελτιωτικές εταιρείας από την Πολωνία να παρουσιάζουν ολοκληρωμένες προτάσεις για τα γρηγορότερα αυτοκίνητα του πλανήτη, όμως η auto-dynamics έρχεται να μας εκπλήξει με τη δική της πρόταση για την Porsche 911 Turbo S.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η βελτίωσης της auto-dynamics ονομάζεται «Dark Knight» και η ονομασία της προέρχεται αρχικά από την μαύρη μεμβράνη που καλύπτει εξ ολοκλήρου το αμάξωμα της 911. Παράλληλα, στο αμάξωμα ξεχωρίζει το bodykit της κορυφαίας ρώσικης Topcar από τη δημιουργία της Stinger GTR, με πιο επιθετικό διαχύτη, καπό και «φτερά». Επίσης, υπάρχει ένα νέο carbon εμπρόσθιο σπόιλερ και πλαϊνές ποδιές από τη γερμανική Moshammer.

Στην περίπτωση του κινητήρα ύστερα από νέα εισαγωγή της Agency stream, πρόγραμμα και εξάτμιση της TechArt, καταλύτες της Cargraphic και σωληνώσεις της IPD, η ισχύς έχει αυξηθεί από τα 540 στα 700 άλογα (και 900 Nm). Αλλαγμένο είναι και το εσωτερικό, με πιο σπορ τιμόνι που φέρει μαύρα κουμπιά αλλαγής ταχυτήτων, αλλά και αλουμινένια πεντάλ, πατάκια της RUF με κίτρινο λογότυπο και νέες σπορ επενδύσεις στο ταμπλό.

Advertisement
Advertisement