Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H πολυτελής αίσθηση της Mercedes V-Class (video)

Ελλάδα 13:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H πολυτελής αίσθηση της Mercedes V-Class (video)

ΝΕΑ

H πολυτελής αίσθηση της Mercedes V-Class (video)

ΝΕΑ

To premium MPV της Mercedes αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα οχήματα για επιβατικές μεταφορές με την αίγλη της γερμανικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes V-Class διαθέτει μοντέρνα εμφάνιση και εξοπλίζεται με κορυφαία τεχνολογία, η οποία φέρει την υπογραφή της εταιρείας με το αστέρι. Η V-Class είναι το μεγαλύτερο μοντέλο στη γκάμα των επιβατικών της Mercedes και στην πενταετή πορεία του έχει εδραιωθεί ως πρότυπο ποιότητας και πολυτέλειας στην κατηγορία των MPV αποτελώντας παγκοσμίως και μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές ως όχημα για πολυτελείς επιβατικές μεταφορές.

Το ευρύχωρο και πολυτελές εσωτερικό είναι κάτι που απολαμβάνουν όλοι οι επιβάτες. Προσφέρεται η δυνατότητα εξοπλισμού της V-Class με τα πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα με λειτουργία μασάζ και αυτόνομο κλιματισμό που υπάρχουν και στην S-Class.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η νέα V-Class συνοδεύεται για πρώτη φορά από το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων 9G-TRONIC που ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό της V300d και συμβάλει στην περεταίρω βελτίωση της άνεσης αλλά και στην επίτευξη εξαιρετικών για την κατηγορία επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η νέα Mercedes SL θα σημάνει το τέλος των CC
Η μία και μοναδική Mercedes-AMG SLS GT3
Πρώτες εικόνες της νέας ηλεκτρικής Mercedes EQE