Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Novitec βελτιώνει την Lamborghini Aventador S

Ελλάδα 23:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Novitec βελτιώνει την Lamborghini Aventador S

ΝΕΑ

H Novitec βελτιώνει την Lamborghini Aventador S

ΝΕΑ

Πολύ θράσος πρέπει να έχει κάποιος για να βάλει “χέρι” στις άκρως εντυπωσιακές γραμμές ενός υπεραυτοκινήτου όπως είναι η Lamborghini Aventador S. Ο γερμανικός οίκος Novitec φαίνεται υπάγεται ακριβώς σε αυτή την κατηγορία και η αλήθεια είναι το θράσος του μας αρέσει. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι Γερμανοί δεν προχώρησαν σε πολύ μεγάλες αλλαγές και αυτό λειτούργησε τελικά υπέρ τους αφού το απαράμμιλο design της Aventador S δεν αλλοιώθηκε αλλά τονίστηκε ακόμη περισσότερο.

Το σχετικά διακριτικό αεροδυναμικό κιτ που πρόσθεση στο ιταλικό υπεραυτοκίνητο είναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα και περιλαμβάνει σπόιλερ εμπρός και πίσω, ποδιές αλλά και την μεγάλη αεροτομή πίσω που βλέπετε στις οθόνες σας.

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές συνεχίζονται και στον κινητήρα όπου το σύστημα εξαγωγής έδωσε τη θέση του σε ένα καινούριο φτιαγμένο, από κράμα με βάση το νικέλιο και το χρώμιο. Η συγκερκιμένη αλλαγή αύξησε ελαφρώς την ισχύ του μεγάλου ατμοσφαιρικού V12 των 6,5 λίτρων από τους 730 στους 753 ίππους, ενώ ανάλογη αύξηση υπήρξε και στην ροπή που φτάνει πλέον τα 74,64 κιλά, τέσσερα περισσότερα σε σχέση με πριν. Εξίσου σημαντικό κέρδος είναι η μείωση του βάρους της εξάτμισης κατά 21 ολόκληρα!

Πέρα από το αεροδυναμικό κιτ και την εξάτμιση η Aventador S της Novitec φέρει τις ζάντες NL3 της εταιρίας σε διαστάσεις 20 και 21 ίντσες εμπρός και πίσω αντίστοιχα, αλλά και διαφορετική, χαμηλωμένη ανάρτηση κατά 30 χλστ. για μία ολοκληρωμένη προσέγγιση στην βελτίωση της Lamborghini, με μικρές αλλαγές και στο εσωτερικό, όπως αναφέρει η εταιρία, για τις οποίες δυστυχώς δεν υπάρχει σχετική φωτογραφία.

lamborghini-aventador-s-novitec-4

Advertisement

lamborghini-aventador-s-novitec-2