Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H νέα Lamborghini του Paulo Dybala της Juventus (+video)

Ελλάδα 19:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H νέα Lamborghini του Paulo Dybala της Juventus (+video)

ΝΕΑ

H νέα Lamborghini του Paulo Dybala της Juventus (+video)

ΝΕΑ

Ο 27χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός θέλησε να ξεχάσει την απογοητευτική φετινή χρονιά της «Μεγάλης Κυρίας», αποκτώντας ένα «θηρίο» των 740 PS.

Advertisement
Advertisement

Μια χρονιά που θα ήθελε να ξεχάσει είναι η φετινή για τη Juventus, καθώς έμεινε πρόωρα εκτός Champions League, γνωρίζοντας οδυνηρό αποκλεισμό από τη Porto, ενώ εξίσου αποκαρδιωτική ήταν και η πορεία της στο ιταλικό πρωτάθλημα, βρισκόμενη στην 5η θέση της κατάταξης.

Απογοητευμένος είναι και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Paulo Dybala, ο οποίος έμεινε για μεγάλο διάστημα παροπλισμένος, μιας και ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό.

Πλέον, κοιτάζει πώς θα επανακάμψει, και στο πλαίσιο αυτό φρόντισε να αναπτερώσει την ψυχολογία του, κάνοντας ένα δωράκι στον εαυτό του.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας πάθος για τα αυτοκίνητα της Lamborghini, ο 27χρονος από τη Laguna Larga παρέλαβε πρόσφατα μια Aventador S Roadster.

«Με την Aventador βίωσα έναν έρωτα πρώτης ματιάς. Την ήθελα πολλά χρόνια προτού την αγοράσω, αλλά πλέον είναι τιμή μου και μεγάλο προνόμιο που μπορώ να την έχω», ανέφερε εμφανώς χαρούμενος με το νέο του αυτοκίνητο.

Advertisement

Το χρώμα αμαξώματος του νέου super car του Dybala είναι στο εμβληματικό κίτρινο χρώμα Giallo Orion, ενώ το εσωτερικό είναι στην απόχρωση Nero Ade με κάποιες διακοσμητικές ραφές που εναρμονίζονται πλήρως με το εξωτερικό.

Advertisement

«Η Lamborghini οφείλει να είναι κίτρινη. Μου αρέσει πόσο επιβλητική δείχνει και μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα μαζί της. Είναι νεανική και παράγει έντονα συναισθήματα. Και τα δύο απλά κοιτώντας την ή οδηγώντας την».

Η Aventador S κινείται από έναν V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,5 lt που παράγει 740 PS και 687 Nm ροπής. Η επιτάχυνση στα πρώτα 100 km/h «έρχεται» σε 3,0 sec, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 350 km/h.

Advertisement

Η ισχύς φτάνει σε όλους τους τροχούς μέσω ενός αυτόματου 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου, ενώ το νέο σύστημα εξάτμισης, είναι 20% ελαφρύτερο συγκριτικά με τον προκάτοχό της.

Παράλληλα,  η εμπρός αεροδυναμική είναι ενισχυμένη κατά 130%, την ίδια ώρα που πίσω αεροτομή τριών σταδίων βελτιώνει την συνολική αεροδυναμική απόδοση κατά 50%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Lamborghini Countach μιμείται την Huracan
Αποκλειστικό: Ήρθε στην Ελλάδα η πρώτη Lamborghini Urus Pearl Capsule
Με υβριδικό V12 η διάδοχος της Lamborghini Aventador