Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H μοναδική Ferrari F125 TDE!

Ελλάδα 10:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H μοναδική Ferrari F125 TDE!

ΝΕΑ

H μοναδική Ferrari F125 TDE!

ΝΕΑ

Για τη Ferrari δεν είναι καινούργιο το να υπάρχει κάποιος τόσο ιδιαίτερος πελάτης που θα ζητήσει το δικό του, μοναδικό αυτοκίνητο και μια τέτοια περίπτωση φαίνεται πως έχουμε εδώ.

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο της Ferrari που βλέπουμε εδώ, είναι βασισμένο κατά πάσα πιθανότητα στην F12 Berlinetta ή στην812 Superfast και αποτελεί άλλη μια απόδειξη για το ότι χρήματα και γούστο, δεν πάνε πάντα μαζί.

Για τη σχεδίασή του αμαξώματος, πρέπει μάλλον να αναζητήσουμε τον… υπεύθυνο σε κάποια εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με το σχεδιασμό αμαξωμάτων, «πατώντας» πάνω σε υπαρκτά μοντέλα κάποιων εταιρειών. Για τη Ferrari και τους πελάτες της, αυτή η πρακτική δεν είναι άγνωστη. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε στο Abu Dhabi και «συνελήφθη» από το φωτογραφικό φακό, εμφανίστηκε στο The Supercar Blog από όπου προκύπτουν και κάποιες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο. Το όνομά του, είναι το F125 TDE και μοιάζει να είναι προϊόν της Carrozzeria Touring Superleggera που έχει μακρόχρονη παράδοση στο «πείραγμα» κατά παραγγελία, μοντέλων της Ferrari για πολύ απαιτητικούς ιδιοκτήτες, με ιδιαίτερα -για να το πούμε κομψά- γούστα.

Advertisement
Advertisement

Το όνομα προκύπτει από τον αγώνα Tour de Espana και θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αν είναι εν τέλει της CTS, γιατί τότε το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας όπως φαίνεται θα γίνει ακόμα πιο ιδιαίτερο και πιο πλούσιο, με την F125 TDE να μπαίνει δίπλα στις Alfa Romeo Disco Volante, Maserati Quattroporte Bellagio και Bentley Flying Star. Πρέπει όμως να τονίσουμε πως παρά την καλαισθησία στο τελικό αποτέλεσμα, αυτό το επιθετικό στυλ δεν είναι κάτι που θα βλέπαμε να κυκλοφορεί νόμιμα στο δρόμο. Με αυτή την τεράστια αεροτομή πίσω και τον ανάλογου μεγέθους διαχύτη, το μοντέλο μοιάζει να είναι έτοιμο για πίστες, track days και αγώνες. Φυσικά δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με την απόδοση του κινητήρα αλλά οτιδήποτε κάτω από 800 ίππους μοιάζει να είναι μάλλον απίθανο.

Πηγή: www.thesupercarblog.com

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
“Κινέζος” το πρώην αφεντικό της Ferrari
Πωλείται η Ferrari 400 GTi του Piero Ferrari
Πωλείται και είναι σαν καινουργια μια Ferrari LaFerrari