Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Michelin στο Γκούντγουντ

Ελλάδα 10:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Michelin στο Γκούντγουντ

ΝΕΑ

H Michelin στο Γκούντγουντ

ΝΕΑ

Δυναμική παρουσία θα έχει και φέτος στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ (27-29 Ιουνίου) η Michelin.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η Γαλλική εταιρεία αποτελεί χορηγό τόσο στην ανάβαση των supercars όσο και στα paddock τους, ενώ πολλά εξ αυτών θα «πατούν» σε ελαστικά της.

Ανάμεσά τους, η εντυπωσιακή Koenigsegg One:1 με αναλογία ενός ίππου για κάθε ένα από τα 1340 κιλά της και τελική ταχύτητα της τάξης των 440 km/h (μπορείτε να τη θαυμάσετε πατώντας εδώ) αλλά και η υβριδική Porsche 918 Spyder που ολοκλήρωσε τη θρυλική διαδρομή του Νόρτντσλάιφε σε μόλις 6 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα (δείτε σχετικό video πατώντας εδώ). Αμφότερες θα «φορούν» Pilot Sport Cup 2.

Advertisement
Advertisement

Το Noble M600 θα φοράει Pilot Super Sport, το ειδικά προετοιμασμένο από την Khan Design, Range Rover Evoque, θα είναι εφοδιασμένο με ελαστικά Latitude Sport 3 ενώ η θηριώδης Mercedes SL65 που έχει δεχθεί τη φροντίδα της Carlsson Autotechnik και έχει μετονομαστεί σε C25 GT, θα έχει τοποθετημένα ελαστικά Pilot Super Sport.

Στο αγωνιστικό μέτωπο, την παράσταση θα κλέψει το μονοθέσιο της Formula E, θεσμός που «εκκινεί» τον προσεχή Σεπτέμβριο αλλά και πολλά οχήματα ράλι, όπως το Ford Escort Cosworth με το οποίο ο Malcolm Wilson έτρεχε στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Ράλι.

Advertisement

Τέλος, δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι εκπρόσωποι των δύο τροχών, ειδικά από τη στιγμή που η Michelin επιστρέφει το 2016 στο MotoGP. Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ θα μπορούν να θαυμάσουν την αγωνιστική Yamaha M1 του Valentino Rossi αλλά και την KTM 450 Rally που θριάμβευσε φέτος στο Ράλι Ντακάρ.

Advertisement