Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mercedes-Benz Ελλάς συμμετείχε στην «Ώρα της Γης 2021»

Ελλάδα 11:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Mercedes-Benz Ελλάς συμμετείχε στην «Ώρα της Γης 2021»

ΝΕΑ

H Mercedes-Benz Ελλάς συμμετείχε στην «Ώρα της Γης 2021»

ΝΕΑ

Τον οικολογικό της προσανατολισμό απέδειξε η Mercedes-Benz Ελλάς και μεγάλο μέρος των συνεργατών της στη χώρα μας, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία «Ώρα της Γης».

Advertisement
Advertisement

Σβήνοντας τα φώτα για μία ώρα, από τις 20:30 έως και τις 21:30 στις εγκαταστάσεις τους ανά την Ελλάδα, δήλωσαν με έναν ακόμη τρόπο, ότι για τη Mercedes-Benz το περιβάλλον και η προστασία του αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Πρόκειται για μία εκστρατεία που έχει καθιερώσει το WWF από το 2007.

Με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας, η δράση αυτή αποτελεί μία συμβολική κίνηση αφύπνισης για την προστασία του περιβάλλοντος. Έχει υιοθετηθεί από εκατοντάδες χώρες της υφηλίου, μεταξύ των οποίων και η δική μας, με τη συσκότιση για μία ώρα εμβληματικών μνημείων και κτιρίων, καθώς και από εκατομμύρια νοικοκυριά στον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

«Η MercedesBenz Ελλάς ως κοινωνικά υπεύθυνος πολίτης συμμετείχε στη συμβολική αυτή  ενέργεια, καταδεικνύοντας τη σημασία που παίζει το περιβάλλον στις επιχειρηματικές της ενέργειες και στη στοχοθετημένη πορεία της προς το μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα.» δήλωσε ο Γιάννης Καλλίγερος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς.

«Χαιρόμαστε πολύ, που και το Εξουσιοδοτημένο μας Δίκτυο ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και αγκάλιασε αυτήν την ενέργεια συμμετέχοντας στη δράση. Ελπίζουμε να προσθέσαμε ένα μικρό λιθαράκι, ώστε η κοινωνία μας να ευαισθητοποιηθεί ακόμη περισσότερο στα περιβαλλοντικά θέματα, καθώς η φύση είναι ο πλούτος που θα αφήσουμε παρακαταθήκη στα παιδιά και τα εγγόνια μας.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση της Mercedes EQA
Mercedes-Benz: Παραγωγή 2 νέων ηλεκτρικών SUV στις ΗΠΑ
Mercedes-Benz: Έξι νέα ηλεκτρικά μοντέλα ως το 2022

 

Advertisement