Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mercedes-Benz E-Class και ο τάρανδος (+video)

Ελλάδα 16:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mercedes-Benz E-Class και ο τάρανδος (+video)

ΝΕΑ

H Mercedes-Benz E-Class και ο τάρανδος (+video)

ΝΕΑ

Το μεγάλο υβριδικό Estate της Mercedes-Benz, πέρασε από τις εγκαταστάσεις του km77 όπου διεξάγονται οι δοκιμές ελιγμών αποφυγής και παρά το βάρος και το μέγεθος, τα κατάφερε αρκετά καλά.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-Benz E-Class Estate με την τετρακίνηση, διαχειρίζεται όπως φάνηκε, πολύ καλά το βάρος των 2,2 τόνων με τον οδηγό και περνάει τις δοκιμασίες με επιτυχία.

Τα Pirelli Cinturato P7 με διάσταση 245/45 εμπρός και 275/40 πίσω στις 18άρες ζάντες της Mercedes, παίζουν και αυτά το ρόλο τους μαζί με την εξαιρετικά ρυθμισμένη ανάρτηση και την τετρακίνηση. Το πρώτο πέρασμα με 76 χλμ./ώρα δεν είχε αίσια κατάληξη μια και το γλίστρημα του αυτοκινήτου ήταν μάλλον υπερβολικό και οι αντιδράσεις του πλαισίου φάνηκαν καθυστερημένες.

Advertisement
Advertisement

Με ταχύτητα εισόδου 75 χλμ./ώρα το αποτέλεσμα ήταν θεαματικά καλύτερο, μια και το αυτοκίνητο παρά τον όγκο του, ελίχθηκε με τρόπο εξαιρετικό ανάμεσα στις κορίνες. Πολύ καλή ήταν η εικόνα του αυτοκινήτου στο σλάλομ που ακολούθησε, με τη «ροή» των κινήσεων να είναι πολύ πιο ομαλά χορογραφημένη.

Γενικά, η εικόνα της μεγάλης υβριδικής Mercedes που βγαίνει συμπερασματικά από το σύνολο των περασμάτων, είναι πως πρόκειται για ένα πολύ θετικό αυτοκίνητο με εύκολα ελεγχόμενες αντιδράσεις και καλή αίσθηση ελέγχου. Οι κινήσεις του αμαξώματος είναι δεδομένα αρκετά μεγάλες και χρειάζεται προφανώς λίγο περισσότερο χώρο για να ελιχθεί το αυτοκίνητο αλλά αυτό είναι μάλλον αναμενόμενο για αυτοκίνητο αυτού του βάρους και του μεγέθους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως τα πήγε η BMW iX στο τεστ ταράνδου (+video)
Η Mercedes EQS τα «βρήκε σκούρα» στο τεστ ταράνδου (+video)
Eτοιμάζει η Mercedes μια πιο φθηνή baby G-Class;

Advertisement

 

 

 

Advertisement