Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Eτοιμάζει η Mercedes μια πιο φθηνή baby G-Class;

Ελλάδα 10:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Eτοιμάζει η Mercedes μια πιο φθηνή baby G-Class;

ΝΕΑ

Eτοιμάζει η Mercedes μια πιο φθηνή baby G-Class;

ΝΕΑ

Ένα μυστηριώδες πρωτότυπο της Mercedes που κάνει δοκιμές αυτό τον καιρό επαναφέρει στο προσκήνιο τις φήμες για μία μικρότερη G-Class.

Advertisement
Advertisement

Είναι γνωστό ότι κατά καιρούς όλες οι εταιρίες δοκιμάζουν διάφορες ιδέες που για τους εξωτερικούς παρατηρητές ίσως να μην βγάζουν κάποιο νόημα, όμως για τις ίδιες σίγουρα κρύβουν κάποιο επερχόμενο μοντέλο.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την Μercedes-Benz αυτό τον καιρό, η οποία φαίνεται ότι έχει σε πρόγραμμα δοκιμών ένα πολύ παράξενο αυτοκίνητο.

Πρόκειται για ένα όχημα που βασίζεται στην C-Class W204 αλλά έχει πολύ μεγάλη απόσταση από το έδαφος και φτερά με μεγάλα ανοίγματα για χρήση τροχών μεγάλης διαμέτρου.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι ξεκάθαρο τι ετοιμάζει σε αυτή την περίπτωση η γερμανική εταιρία, αν και όσοι το έχουν δει από κοντά υποστηρίζουν ότι είναι εφοδιασμένο και με rollcage κάτι που σημαίνει ότι του έχουν προσθέσει έξτρα προστασία για σκληρές εκτός δρόμου διαδρομές.

Προφανώς δεν πρόκειται για κάποια μελλοντική σκληροπυρηνική off road C-Class, μιας και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται ούτε έχει κάποιο εμπορικό νόημα.

To πιθανότερο είναι ότι αυτή η μυστηριώδης Mercedes χρησιμοποιεί το αμάξωμα της C-Class για να κρύψει εντελώς διαφορετικό. Και εδώ επανέρχονται οι φήμες που κυκλοφορούσαν έντονα παλαιότερα για την δημιουργία μιας μικρής G-Class.

Advertisement

Πρόκειται για ένα project που έχει στα συρτάρια της εδώ και χρόνια η εταιρία και το οποίο ίσως να παίρνει σιγά-σιγά σάρκα και οστά. Υποτίθεται ότι αυτό το έργο θα το αναλάμβανε η GLB όμως τελικά το συγκεκριμένο μοντέλο ακολούθησε άλλη διαδρομή.

Αν αυτό το πρωτότυπο επαναφέρει το θέμα της baby G-Class μένει να το δούμε μέσα στους επόμενους μήνες. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η επιτυχία της μεγάλης της αδελφής και η γενικότερη καταξίωση δικαιολογεί και την ύπαρξη μιας πιο προσιτής έκδοσης. Ίσως όχι τόσο hardcore και απόλυτης, αλλά πάντα με την αύρα ενός καθαρόαιμου τετρακίνητου πολυτελείας. Εν αναμονή λοιπόν.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ανανέωση και για τη Mercedes G-Class
Μία Μercedes G-Class με αναβολικά και 805 άλογα
Mercedes G-Class: Tο θηρίο ανανεώνεται και εξηλεκτρίζεται