Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mansory «απένειμε» χρυσό στη Lamborghini Urus

Ελλάδα 1:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mansory «απένειμε» χρυσό στη Lamborghini Urus

ΝΕΑ

H Mansory «απένειμε» χρυσό στη Lamborghini Urus

ΝΕΑ

Πριν από μερικές ημέρες σας παρουσιάσαμε την πρόταση της Mansory για τη Lamborghini Urus, αλλά ήταν ένα πρόγευμα…

Advertisement
Advertisement

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος premium αυτοκινήτων, Φαίνεται ότι ερωτεύτηκε το SUV της Lamborghini και μετά το αρχικό πολεμικό look, το έκανε χρυσό!

Το project ονομάζεται Mansory Venatus και αναμφίβολα το χρυσό χρώμα είναι αυτό που κάνει τη διαφορά. Όχι, όμως, μόνο αυτό…

Διαθέτοντας τεράστιους πλήρως σφυρήλατους τροχούς FD.15 24 ιντσών με διαστάσεις 10×24 ίντσες μπροστά και 12,5×24 ίντσες πίσω, το γερμανικά τροποποιημένο SUV επιδόσεων περιλαμβάνει, επίσης, λευκό δερμάτινο εσωτερικό που θα λατρέψουν όλοι, εκτός από τους… γονείς μικρών παιδιών.

Advertisement
Advertisement

Με τη φροντίδα και τα… στεροειδή της Mansory, η εργοστασιακή ιπποδύναμη των 650 ίππων, του twin-turbo 4,0-λίτρων V8, αυξάνεται στους 900 ίππους και η ροπή 1.100 Nm, με την τελική ταχύτητα ν’ ανέρχεται στα 323 χιλιόμετρα/ώρα.

Προφανώς, εκτός από τα απεριόριστα τμήματα του Autobahn της Γερμανίας, καθώς και από μια χούφτα δρόμους χωρίς περιορισμό ταχύτητας και μερικές πίστες αγώνων στον κόσμο, αυτό το είδος ταχύτητας είναι αδύνατο να επιτευχθεί οπουδήποτε αλλού, αλλά προμηνύεται καλό σε παιχνίδι φια τους λιγοστούς που θα έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
H Mansory έκανε την Urus υπερόπλο!
Το πιο premium όχημα για… γκολφ είναι της Mansory
Η Mansory έχει αδυναμία στις χρυσές Mercedes G-Class