Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δεν έχεις ξαναδεί τέτοια Lamborghini Urus

Ελλάδα 3:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν έχεις ξαναδεί τέτοια Lamborghini Urus

ΝΕΑ

Δεν έχεις ξαναδεί τέτοια Lamborghini Urus

ΝΕΑ

Βελτιωτές από τη Βρετανία μετατρέπουν μια Lamborghini Urus σε διθέσιο SUV.

Advertisement
Advertisement

Η Mansory είναι μια βρετανική εταιρεία βελτίωσης πολυτελών αυτοκινήτων από τη Βρετανία η οποία από το 1989 ασχολείται με premium μάρκες όπως η Rolls Royce και η Bentley. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει σπουδαίες δημιουργίες από την Mansory με τροποποιήσεις που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη στην περίπτωση της Lamborghini Urus με την οποία αποφάσισε να ασχοληθεί η εταιρεία. Αρκετοί πελάτες της Mansory ζήτησε μια ειδική διθέσια έκδοση της Urus για να τονίσουν τον σπορ χαρακτήρα του εκρηκτικού SUV.

Advertisement
Advertisement

Η Mansory δέχτηκε την πρόκληση και ξεκίνησε να σχεδιάζει το αυτοκίνητο το οποίο ονόμασε Venatus Coupe Evo C. Για να δημιουργήσουν τη διθέσια δομή της Lamborghini οι τεχνικοί της Mansory αναγκάστηκαν να μετακινήσουν την κεντρική κολόνα των θυρών κατά 20 εκατοστά προς τα πίσω. Η εμπρός πόρτες επανασχεδιάσθηκαν και αυξήθηκε το μήκος τους επίσης κατά 20 εκατοστά, ενώ διατηρήθηκαν οι μηχανισμοί ασφάλειας.

Τα πίσω φτερά μεγάλωσαν σε πλάτος για να τοποθετηθεί ένα τεράστιο σύστημα εισαγωγής και φυσικά το εξολοκλήρου επανασχεδιασμένο μυώδες κουστούμι της Urus. Στο εσωτερικό η Mansory έχει μια τεράστια ποικιλία customizing για να επιλέξει ο πελάτης, ενώ στάνταρ δίνει τον ειδικά σχεδιασμένο μηχανισμό αναδίπλωσης των εμπρός καθισμάτων για εύκολη πρόσβαση στα πίσω καθίσματα.

Advertisement

Όσο για τις επιδόσεις, η έκδοση Venatus Coupe Evo C αποδίδει 900 ίππους και 1.100 Nm ροπής με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 323 χλμ./ώρα και τα 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνονται σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα. Η Venatus Coupe Evo C Θα κατασκευαστεί σε μόλις 8 μονάδες χωρίς να έχει ανακοινωθεί η τιμή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με δύο ηλεκτροκινητήρες η διάδοχος της Lamborghini Aventador
Οδηγούμε την Lamborghini Huracan Tecnica
Πώς θα διατηρήσει η Lamborghini την ταυτότητά της;