Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Kia θέλει να εντυπωσιάσει με το νέο EV9

Ελλάδα 6:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Kia θέλει να εντυπωσιάσει με το νέο EV9

ΝΕΑ

H Kia θέλει να εντυπωσιάσει με το νέο EV9

ΝΕΑ

Το νέο ηλεκτρικό EV9 της Kia για την κατηγορία των SUV, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα το φέρουν στην κορυφή.

Advertisement
Advertisement

Ανάμεσα στις τεχνολογίες που «κουβαλάει» το Kia EV9, είναι και η προηγμένη αντλία θερμότητας του ηλεκτρικού κυκλώματος.

Με τη χρήση της, το EV9 θα μπορεί να διατηρεί ζεστή την καμπίνα του αυτοκινήτου ανεξαρτήτως εξωτερικής θερμοκρασίας. Είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν το EV9 να ξεχωρίζει και για το λόγο αυτό, η Kia, έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού, που χάρη στην αποδοτικότητά του, εξασφαλίζει τη λειτουργία του συστήματος θέρμανσης- ψύξης με μικρότερη επιβάρυνση της κατανάλωσης.

Advertisement
Advertisement

Αυτό σημαίνει πως η χρήση του προηγμένου αυτού συστήματος, παίζει σημαντικό ρόλο στην αυξημένη αυτονομία που θα παρουσιάζει το μοντέλο παραγωγής. Αυτό είναι ένα από τα νέα στοιχεία που εισάγει το μοντέλο στην πραγματικότητα των ηλεκτρικών μοντέλων, μαζί με τις αισθητικές και όχι μόνο καινοτομίες που διακρίνονται στην καμπίνα του.

«Το ολοκαίνουργιο Kia EV9 αποδεικνύει ότι οι πελάτες δεν χρειάζεται να κάνουν θυσίες για να είναι βιώσιμοι», δήλωσε ο διευθυντής του ομίλου στο Κέντρο Τεχνολογίας της Hyundai Motor Europe, Richard Peiler. «Με αυτά τα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας, το EV9 θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία των e-SUV, παρέχοντας όλη την άνεση και την άνεση ενός σύγχρονου SUV χωρίς καμία από τις εκπομπές ρύπων στην απόληξη της εξάτμισης» κατέληξε.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Διπλή νίκη για την Kia στα βραβεία σχεδιασμού «iF Design Awards 2023»
Το plug-in υβριδικό Kia Sportage στον τάρανδο (+video)
Οριστικό: Η Kia ετοιμάζει και EV9 GT (+video)

Advertisement