Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Ford κάνει το Focus ST «πισταδόρικο»

Ελλάδα 22:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Ford κάνει το Focus ST «πισταδόρικο»

ΝΕΑ

H Ford κάνει το Focus ST «πισταδόρικο»

ΝΕΑ

Μετά από αρκετό καιρό που το Focus ST είναι στην αγορά, η Ford προσφέρει ένα πακέτο στοιχείων που αναδεικνύουν το δυναμισμό του και το κάνουν ακόμα πιο ικανό για χρήση σε πίστα.

Advertisement
Advertisement

Το Focus ST είναι «κοντά μας» από το 2019 και τώρα, η Ford εμφανίζει ένα αξιόλογο πακέτο αναβάθμισης για όσους θέλουν να οδηγούν πραγματικά γρήγορα στην πίστα.

Το νέο αυτό πακέτο λέγεται Track Pack και έχει κάποια στοιχεία που αφορούν όλους όσοι θέλουν να οδηγούν το Focus ST με τον Ecoboost κινητήρα των 2,3 λίτρων και την απόδοση των 280 ίππων, σε περιβάλλον πίστας. Από τα στοιχεία του πακέτου, φυσικά ξεχωρίζει η ανάρτηση της KW Automotive. Μιλάμε για αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη απόσβεση και ελατήρια χαμηλώματος, που είναι κατά 50% σκληρότερα από τα τυπικά που «φοράει» το μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Ιδιαίτερα σημαντική αλλαγή αφορά και στα φρένα του αυτοκινήτου, τα οποία είναι της Brembo, μεγαλύτερα από τα τυπικά του μοντέλου και έχουν τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός, θέλοντας η Ford να αυξήσει την αντοχή τους στη σκληρή χρήση αλλά και να αυξήσει τη δυναμική του συστήματος ακινητοποίησης του μοντέλου. Τέλος, στο πακέτο περιλαμβάνονται και νέες ζάντες ελαφρού κράματος με διάμετρο 19 ίντσες, ειδικής σχεδίασης και με 10% μικρότερο βάρος σε σχέση με τις προηγούμενες αντίστοιχες που διέθετε η Ford για το μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Ford θα μειώσει την παραγωγή του Focus
Ford Ranger Raptor: Κορυφαίες off-road τεχνολογίες
Δείτε τα αυτοκίνητα της Rivian για service και οδική βοήθεια (+video)

 

Advertisement

 

 

Advertisement