Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Delta 4×4 αναδεικνύει το σκληρό πρόσωπο της Mercedes G-Class

Ελλάδα 0:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Delta 4×4 αναδεικνύει το σκληρό πρόσωπο της Mercedes G-Class

ΝΕΑ

H Delta 4×4 αναδεικνύει το σκληρό πρόσωπο της Mercedes G-Class

ΝΕΑ

Ο βελτιωτικός οίκος αναβαθμίζει ουσιαστικά το σκληροτράχηλο προφίλ του γερμανικού off-roader.

Advertisement
Advertisement

Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα πόσα τροποποιημένα αντίγραφα της δεύτερης γενιάς Mercedes G-Wagen περιφέρονται ελεύθερα, καθώς φαίνεται σαν να υπάρχει… ένα κρυμμένο σε κάθε γωνία.

Όμως, ενώ οι περισσότερες μετατροπές έχουν να κάνουν με το να φαίνεται πιο σπορ και λίγο πιο μυώδης, η πρόταση της Delta4x4 είναι ριζικά διαφορετική.

Έτοιμο να κάνει μια ταλάντευση στα ανεβασμένα Nissan Patrol, Toyota Land Cruiser, Land Rover Defender και άλλα 4×4 τροποποιημένα για να επιτίθενται σε επίπονες διαδρομές, το αυτοκίνητο διαθέτει προσαρμοσμένο μπροστινό προφυλακτήρα με ενσωματωμένα φώτα.

Advertisement
Advertisement

Πιο πάνω, ξεχωρίζουν τα νέα προστατευτικά, αλλά και η διογκωμένη κουκούλα στην οροφή. Η σχάρα που διαθέτει πρόσθετα φώτα ακριβώς πάνω από το μπροστινό παρμπρίζ και βελτιώνει επίσης την ικανότητα έλξης του premium off-roader, συμβάλλει στην απειλητική του στάση και μοιάζει περισσότερο με τη Mercedes-AMG G 63 4×4² .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη delta4x4 (@delta4x4)

Advertisement

Το κιτ ανύψωσης 100 mm ενώνει τα ελατήρια Eibach που του δίνουν επιπλέον 50 mm απόσταση από το οδόστρωμα. Τα τεράστια ελαστικά 37 ιντσών που «τυλίχτηκαν» γύρω από τους νέους τροχούς, βελτιώνουν την πρόσφυση σε ολισθηρές ή και κολλώδεις επιφάνειες. Σε συνδυασμό με την ανεβασμένη στάση, αυτό το G-Wagen μπορεί να αντιμετωπίσει πιο σοβαρά εμπόδια από τον εαυτό του στην έρημο. Σε αντίθεση με πολλά μαυρισμένα στοιχεία, το ματ πορτοκαλί φινίρισμα ολοκληρώνει τη μεταμόρφωση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
H DAMD μετέτρεψε το Jimny σε G-Glass!
Η μικρή Mercedes G-Class αποκαλύπτεται ψηφιακά (+video)
Ποια είναι τα νέα δεδομένα για τη Mercedes G-Class;