Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η μικρή Mercedes G-Class αποκαλύπτεται ψηφιακά (+video)

Ελλάδα 0:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μικρή Mercedes G-Class αποκαλύπτεται ψηφιακά (+video)

ΝΕΑ

Η μικρή Mercedes G-Class αποκαλύπτεται ψηφιακά (+video)

ΝΕΑ

H Mercedes-Benz έχει επιβεβαιώσει την έλευση του μοντέλου και ο ψηφιακός καλλιτέχνης, δεν θα έχανε την ευκαιρία.

Advertisement
Advertisement

Λίγο μετά την έλευση του Toyota Land Cruiser 2024 και την επακόλουθη επιστροφή του στην αγορά των ΗΠΑ, οι φήμες ξέσπασαν για το ότι η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει ένα μικρότερο Land Cruiser, θέλοντας να δελεάσει ακόμα περισσότερους υποψήφιους αγοραστές, ειδικά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Όσοι πιστεύουν ότι μια τέτοια δημιουργία είναι απόλυτη παρακινδυνευμένη, μπορεί να θέλουν να ψάξουν βαθύτερα στη σκέψη τους, καθώς ο πρώτος πιθανός αντίπαλός του θα έρθει σύντομα και είναι μια «μικρή» Mercedes-Benz G-Class.

Στην προκειμένη περίπτωση, μάλιστα, ξεφεύγουμε από το πλαίσιο της φημολογίας, καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz, Όλα Καλένιους επιβεβαίωσε, στο περιθώριο της IAA Mobility στο Μόναχο, ότι η «Little G», είναι πρό των πυλών.

Advertisement
Advertisement

Η ευφάνταστη σφαίρα των δημιουργών περιεχομένου ψηφιακών αυτοκινήτων, γρήγορα «συνέλαβε» τις φήμες και ενήργησε ανάλογα, τουλάχιστον όσον αφορά αυτόν τον εικονικό καλλιτέχνη. Γνωστός ως Theottle  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο master των pixels, δεν έχασε χρόνο για να παρουσιάσει τηγ δημιουργία του.

Μοιάζει με μια διασταύρωση μεταξύ του Jeep Wrangler και της έκτης γενιάς Ford Bronco, αυτό το μοντέλο που παράγεται από το 2020, στοχεύει σίγουρα στην κλασική γοητεία SUV εκτός δρόμου της Mercedes G-Class, έτσι τουλάχιστον ταιριάζει στο σενάριο χρήσης του ψηφιακού έργου.

Advertisement

Μένει να δούμε ποια θα είναι η επίσημη απάντηση της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, μέσα στο επόμενο διάστημα, καθώς η έλευση της «Little G», έχει ήδη επιβεβαιωθεί από τα, πλέον, επίσημα χείλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: To νέο Fiat 600 δεν θα είναι μόνο ηλεκτρικό!
To Ford Ranger είναι το πρώτο plug-in υβριδικό «αγροτικό»
Δοκιμή: MG ZS 1.5 VT-i (+video)

Advertisement