Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H CUPRA και το America’s Cup ενώνουν τις δυνάμεις τους (+video)

Ελλάδα 5:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H CUPRA και το America’s Cup ενώνουν τις δυνάμεις τους (+video)

ΝΕΑ

H CUPRA και το America’s Cup ενώνουν τις δυνάμεις τους (+video)

ΝΕΑ

Η CUPRA γίνεται Παγκόσμιος Εταίρος του 37 ου America’s Cup, το οποίο θα γίνει για πρώτη φορά στη Βαρκελώνη, τη γενέτειρα πόλη της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Η CUPRA θα συνεργαστεί με το 37ο America’s Cup, σε ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως αθλητικά γεγονότα. Για πρώτη φορά ο κόσμος της ιστιοπλοΐας κάνει τη Βαρκελώνη πατρίδα του και αναμένεται το event αυτό να είναι το πιο συναρπαστικό στην ιστορία του.

Η έναρξη αυτής της συνεργασίας ξεκίνησε στη La Barceloneta, παραθαλάσσια περιοχή της Βαρκελώνης, όπου η μάρκα αποκάλυψε το CUPRA Cube.

Το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης σε συνεργασία με την Omega, αναδεικνύει τον ισχυρισμό «Δύο όνειρα. Μία αντίστροφη μέτρηση».

Advertisement
Advertisement

Μόλις το χρονόμετρο φτάσει στο μηδέν, όχι μόνο θα δώσει την έναρξη του Cup, αλλά θα παρουσιάσει ταυτόχρονα και τις πρώτες εικόνες του νέου CUPRA Terramar, του επίσημου αυτοκινήτου της διοργάνωσης.

Ως Παγκόσμιος Συνέταιρος, η CUPRA θα έχει σημαντική παρουσία σε όλη τη διάρκεια του event, ερχόμενη σε επαφή με τους φίλους της ιστιοπλοΐας,  ενισχύοντας έτσι παγκοσμίως το προφίλ της.

Advertisement

Του χρόνου το event, για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού, θα παρουσιάσει και το Puig America’s Cup Γυναικών.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει στόχο να παράσχει στις γυναίκες ιστιοπλόους μια μοναδική ευκαιρία για να αναδείξουν τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου.

Advertisement

Επιπρόσθετα, το Youth America’s Cup για διαγωνιζόμενους κάτω των 25 ετών, θα προσφέρει δυνατότητα για την ανάδειξη νέων ταλέντων.

Με τη χορηγία του 37ου America’s Cup, η CUPRA θέλει να υποστηρίξει τα σπορ και να εμπνεύσει την επόμενη γενιά.

Advertisement

Το America’s Cup είναι ένας αγώνας στον οποίο δεν υπάρχει δεύτερη θέση. Υπάρχει μόνο ένας νικητής και… μόνο χαμένοι. Ξεκίνησε το 1851 και έχει παγκόσμια απήχηση.

To event θα γίνει γύρω από το Port Vell, το λιμάνι της Βαρκελώνης και κατά μήκος της μαρίνας στο Port Olímpic.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: CUPRA Born 58 kWh 204 PS
Το CUPRA Formentor E-Hybrid είναι ετοιμοπαράδοτο!
Ηρθε το CUPRA των 68.000 ευρώ!