Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Brabus… τουμπανιάζει το Smart #1

Ελλάδα 0:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Brabus… τουμπανιάζει το Smart #1

ΝΕΑ

H Brabus… τουμπανιάζει το Smart #1

ΝΕΑ

Μια ειδικών αποστολών έκδοση του νέου Smart, έρχεται να προστεθεί στη γκάμα του μοντέλου, έχοντας «παράσημο» το όνομα του πάλαι ποτέ ανεξάρτητου βελτιωτικού οίκου της Brabus.

Advertisement
Advertisement

Συνεχίζοντας μια 20ετή κληρονομιά, τώρα πλέον με το «καπέλο» της ηλεκτροκίνησης, η Smart και η Brabus συνεχίζουν να προσφέρουν συναρπαστικά μοντέλα.

Η πρώτη συνεργατική δημιουργία της νέας εποχής, το ολοκαίνουργιο Smart #1 Brabus προσφέρει μια προφανώς πιο επιθετική προσέγγιση σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική του, ενώ ταυτόχρονα έχει τις επιδόσεις που δικαιολογούν το χαρακτηρισμό του ως το δυνατότερο και ταχύτερο μοντέλο στη νέα εποχή της εταιρείας.

Η Mandy Zhang, Αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και After-Sales της Smart Automobile Co ανέφερε σχετικά με τη νέα έκδοση του μοντέλου πως «το Smart #1 Brabus επαναπροσδιορίζει την εμπειρία οδήγησης για την εποχή της ηλεκτροκίνησης. Αναδημιουργούμε το κοινό μας όραμα για το αυτοκίνητο πόλης με πολύ καλές επιδόσεις από την αρχή και ανυπομονούμε να δούμε τις αντιδράσεις των πελατών όταν βλέπουν την επιθετική σχεδίασή του».

Advertisement
Advertisement

Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2002 και τώρα, με τα νέα δεδομένα της παγκόσμιας αυτοκίνησης, βάζουν τη συνεργασία τους σε νέες βάσεις.

Ο Constantin Buschmann, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Brabus δήλωσε: «Τα τελευταία 20 χρόνια, η Smart και η Brabus δημιούργησαν από κοινού έναν αστικό μύθο υψηλών επιδόσεων και κέρδισαν τις καρδιές αμέτρητων οπαδών των αυτοκινήτων επιδόσεων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας δύο δεκαετιών με τη Smart στην εποχή της ηλεκτροκίνησης».

Advertisement

Το Smart #1 Brabus υπόσχεται να είναι το πιο συναρπαστικό αυτοκίνητο της μικρής κατηγορίας, εξοπλισμένο με αποκλειστικά στοιχεία εξωτερικής και εσωτερικής σχεδίασης της Brabus που κάνουν το μοντέλο εξαιρετικά επιθυμητό.

Advertisement

Για να υποστηρίζει τις κορυφαίες επιδόσεις του, το αυτοκίνητο αποκτά μια πιο επιθετική εμφάνιση, με αεροτομή στην πόρτα του χώρου των αποσκευών, ζάντες 19 ιντσών και σπορ μπροστινό μέρος, συνθέτοντας ένα σύνολο που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή.

Σε ότι αφορά στις επιδόσεις οι δύο ηλεκτροκινήρες (ένας ανά άξονα) προσφέρουν συνδυαστικά 428 ίππους τα 543 Nm ροπής. Το Smart #1 Brabus εφοδιάζεται με τη μπαταρία χωρητικότητας 66 kWh που του εξασφαλίζει αυτονομία της τάξης των 440 χιλιομέτρων. Για τα 100 χλμ./ώρα από στάση, το μοντέλο χρειάζεται περί τα 3,7 δευτερόλεπτα.

Advertisement

Τα παραπάνω δεδομένα, είναι πολύ δελεαστικά για τους φίλους της μάρκας που έτσι και αλλιώς περιμένουν την κορυφαία έκδοση του Smart #1 για να «συνεχίσουν» τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί τα τελευταία 20 χρόνια με τις προηγούμενες συνεργατικές εκδόσεις των μοντέλων της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα smart forfour EQ για το Χαμόγελο του Παιδιού
Πώς η Brabus βελτίωσε τη Mercedes-Benz EQS;
Mercedes Marco Polo: Το αυτοκινούμενο που θέλεις (+video)