Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια μικρή αναβολή για την πρώτη ηλεκτρική Bentley

Ελλάδα 4:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια μικρή αναβολή για την πρώτη ηλεκτρική Bentley

ΝΕΑ

Μια μικρή αναβολή για την πρώτη ηλεκτρική Bentley

ΝΕΑ

Σύμφωνα με την εταιρεία, κάποιες… αναποδιές προκαλούν την καθυστέρηση της πρώτης αμιγώς ηλεκτρικής Bentley που θα φέρει 1.420 PS.

Advertisement
Advertisement

H Bentley πρόκειται να «ηλεκτροποιηθεί» και να προσφέρει αποκλειστικά EV μοντέλα, ωστόσο η εταιρεία αντιμετωπίζει κάποια μικρά εμπόδια που έχουν ως συνέπεια να καθυστερήσει το λανσάρισμα της πρώτης αμιγώς ηλεκτρικής Bentley.

O CEO της Bentley, Adrian Hallmark, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η ηλεκτρική Bentley θα αποκαλυφθεί το 2026, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά το τι προκάλεσε αυτή την καθυστέρηση. O Hallmark όμως σημείωσε ότι η διαδικασία δημιουργίας ενός EV οχήματος είναι “απαιτητική επειδή πρέπει να κάνουμε προκαταρκτικές εργασίες, που δεν έχουμε κάνει ποτέ άλλοτε”.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από όλα τα εμπόδια, γνωρίζουμε ότι η νέα ηλεκτρική Bentley θα είναι ένα coupe και το κόστος θα ξεπερνάει τις 250.000 ευρώ. Μάλιστα, οι ιθύνοντες κάνουν λόγο για ένα ισχυρό μοντέλο με την ιπποδύναμη να φτάνει τα 1.420 PS και η διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα θα ολοκληρώνεται σε μόλις 1,5 δευτερόλεπτα. Τέλος, σχεδιαστικά θα έχει προχωρημένες δυναμικές γραμμές σε σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα από τη μάρκα και οι δοκιμές αναμένονται να ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο έτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Bentley εξασφαλίζει την πιστοποίηση Net Zero Plastic to Nature
Νέες Bentley Continental GT και GTC S (+video)
Το ηλεκτρικό της Bentley δεν θα έχει αντίπαλο!