Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αστυνομία με… muscle cars (+video)

Ελλάδα 14:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αστυνομία με… muscle cars (+video)

ΝΕΑ

Αστυνομία με… muscle cars (+video)

ΝΕΑ

Στους δρόμους η αστυνομία έχει επιστρατεύσει πανίσχυρα και φτιαγμένα muscle cars …

Advertisement
Advertisement

Έναν αντισυμβατικό τρόπο επέλεξε η αστυνομία της Φλόριντα στην Αμερική για να μπορέσει να πιάσει τους παραβάτες που υπερβαίνουν συστηματικά τα όρια ταχύτητας. Στους δρόμους της Tampa λοιπόν η αστυνομία έχει επιστρατεύσει πανίσχυρα και φτιαγμένα muscle cars για να σταματήσει εκείνους που οδηγούν απερίσκεπτα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αρχηγού του αστυνομικού τμήματος St. Petersburg στην περιοχή της Tampa, στους δρόμους της περιοχής έχουν βγει διάφορα muscle cars τα οποία δεν φέρουν τα διακριτικά της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί που οδηγούν τα οχήματα επίσης δεν φορούν στολές με στόχο να πιάσουν τους ανυποψίαστους παραβάτες που θα σκεφτούν ότι δεν υπάρχει αστυνομία στην περιοχή.

Advertisement
Advertisement

Ήδη μια εντυπωσιακή Ford Mustang βρίσκεται στον στόλο της αστυνομίας, ενώ περίπου 12 Dodge Challengers είναι έτοιμες να βγουν στο καθήκον σε διάφορα χρώματα. Το πρώτο αυτοκίνητο που ήταν διαθέσιμο στην υπηρεσία ήταν μια Chevrolet Camaro. Όσο για το έξτρα κόστος, όπως λένε οι άνθρωποι της αστυνομίας το να έχεις ένα κανονικό περιπολικό αντί για ένα muscle car είναι σχεδόν το ίδιο.

Καλά όλα αυτά, ωστόσο υπάρχει και ένα σημαντικό αρνητικό στη συγκεκριμένη περίπτωση. Όπως αναφέρει ένας ανώτερος αστυνομικός, υπάρχει ο κίνδυνος κάποιοι να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να εξαπατήσουν απλούς πολίτες παριστάνοντας τους αστυνομικούς της υπηρεσίας των γρήγορων αυτοκινήτων. Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες υπήρξε περιστατικό όπου ένας απατεώνας σταμάτησε έναν οδηγό Range Rover έχοντας στο muscle car τον ειδικό φωτισμό των περιπολικών.

Advertisement

Βίντεο της στιγμής που ενεργεί αστυνομικό muscle car.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιοί κυριαρχούν στα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά;
Άκρα μυστικότητα για το Tesla Semi!
Να μια καλή και φτηνή ιδέα για μεγαλύτερη ασφάλεια