Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H 9ff «κάνει πλάκα» στα 300 χλμ./ώρα (+video)

Ελλάδα 2:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H 9ff «κάνει πλάκα» στα 300 χλμ./ώρα (+video)

ΝΕΑ

H 9ff «κάνει πλάκα» στα 300 χλμ./ώρα (+video)

ΝΕΑ

Στο video που ανέβασε το Ολλανδικό AutoTop NL, βλέπουμε μια Porsche 911 που με τις επεμβάσεις της 9ff έχει φτάσει να αποδίδει πάνω από 800 ίππους, να επιταχύνει με πολύ εντυπωσιακό τρόπο έως τα 330 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Από το εργοστάσιο η Porsche 911 Τurbo ήταν ικανή να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα και η τελική έφτανε τα 310 χλμ/ώρα.

Με τις επεμβάσεις της 9ff, το γερμανικό σπορ αυτοκίνητο μπορεί τώρα να ξεπεράσει τα 330 χλμ./ώρα και μπορεί να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα. Η απόδοση του κινητήρα είναι πλέον 820 ίπποι και 1.000 Nm ροπής και κάπως έτσι εξηγείται η «άνεση» του αυτοκινήτου στην επιτάχυνση εν κινήσει, μέχρι και τα 330 χλμ./ώρα. Η απόδοση αυτή, είναι σχεδόν η διπλάσια από την stock εκδοχή του boxer 6κύλινδρου κινητήρα της Porsche.

Advertisement
Advertisement

Το video του AutoTop NL, έχει όλες τα απαραίτητες σημάνσεις ακαταλληλότητας για να προειδοποιούνται όσοι το βλέπουν και να μην επιχειρήσουν να «αντιγράψουν» αυτό που βλέπουν, ενώ αντίστοιχα, και το κομμάτι του δρόμου που έχει χρησιμοποιηθεί για τη δοκιμή, είναι από αυτά που δεν έχουν όριο ταχύτητας για τα οχήματα που κινούνται εκεί. Το video που έχουμε εδώ, αξίζει να το δει κανείς, μόνο και μόνο για το ρυθμό με τον οποίο επιταχύνει η 911 σε κάθε σχέση του χειροκίνητου κιβωτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Porsche 911 Off-Roader: Αυτή η 911 δεν σταματά πουθενά (+video)
Δοκιμή: BMW M3 Competition vs Porsche 911 Carrera S
Κολλημένος με Porsche τα βρίσκει σκούρα απέναντι σε GR Yaris (+video)

Advertisement

 

 

Advertisement