Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H 770 Ultimate θα είναι η τελευταία Aston Martin DBS (+video)

Ελλάδα 23:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H 770 Ultimate θα είναι η τελευταία Aston Martin DBS (+video)

ΝΕΑ

H 770 Ultimate θα είναι η τελευταία Aston Martin DBS (+video)

ΝΕΑ

Με την αναβαθμισμένη DBS 770 Ultimate, η Aston Martin αποχαιρετά ένα πραγματικά θρυλικό μοντέλο της ιστορίας της.

Advertisement
Advertisement

Η περιορισμένης παραγωγής έκδοση του μοντέλου της Aston Martin, με τους 770 ίππους θα είναι η ναυαρχίδα που θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Η Aston Martin έδωσε στη δημοσιότητα το teaser video που έχουμε εδώ και δείχνει κάποια χαρακτηριστικά στοιχεία της νέας έκδοσης, με την οποία πρακτικά θα «αποχαιρετίσει» το μοντέλο. Όπως λέει χαρακτηριστικά και το όνομα, η DBS 770 Ultimate, θα είναι η τελευταια έκδοση του μοντέλου που έχει ξεχωριστή θέση στο βιβλίο της ιστορίας της εταιρείας.

Το κουπέ μοντέλο θεωρείται από την Aston Martin ως η «ναυαρχίδα που θα τα ξεπεράσει όλα» με βελτιωμένα δυναμικά χαρακτηριστικά και κάποιες αισθητικές λεπτομέρειες που θα το κάνουν να ξεχωρίζει. Με την απόδοσή του, θα βάζει στο «στόχαστρο» τη Ferrari 812 Competizione. Με αυστηρά περιορισμένη παραγωγή στις 499 μονάδες, η DBS 770 Ultimate που αναμένεται να παρουσιαστεί πλήρως και με κάθε επισημότητα σύντομα, θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται άμεσα.

Advertisement
Advertisement

Καθώς είναι βασισμένη στην υπάρχουσα DBS, η ειδική αυτή έκδοση είναι πιθανό να διαθέτει μια ανάλογα ρυθμισμένη έκδοση του twin turbo V12 με χωρητικότητα 5,2 λίτρων, του οποίου η απόδοση θα φτάνει για την περίσταση του 770 ίππους. Έτσι, θα γίνει το δεύτερο πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής η εταιρεία, μέχρι τη Valhalla των 1.000 ίππων- η παραγωγή της οποίας θα αρχίσει μέσα στο 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Aston Martin F1: Στόχος το μέσον της κατάταξης για το 2023
Το γιαπωνέζικο σπίτι της Aston Martin!
Νέο λογότυπο (και) για την Geely