Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Electrifying roadtrip με τις Jaguar I-Pace από την Spanos Luxury Cars (+video)

Ελλάδα 16:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Electrifying roadtrip με τις Jaguar I-Pace από την Spanos Luxury Cars (+video)

ΝΕΑ

Electrifying roadtrip με τις Jaguar I-Pace από την Spanos Luxury Cars (+video)

ΝΕΑ

Η νέα Jaguar I-Pace θέτει το μέτρο της σύγχρονης ηλεκτρικής αυτοκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Στη SPANOS LUXURY CARS μπορείτε να δείτε από κοντά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του συνδυασμού του δυναμικού DNA της Jaguar, της κορυφαίας τεχνολογίας της Formula E και του σύγχρονου βρετανικού design.

Κάθε πτυχή της εντυπωσιακής Jaguar I-Pace είναι προσεκτικά μελετημένη, εξασφαλίζοντας βέλτιστη αυτονομία και εκλεπτυσμένη αισθητική, ενώ την ίδια στιγμή επαναπροσδιορίζεται η κλασική για Jaguar ισορροπία της καινοτομίας και του sportscar. 

Δυο σε ένα θα λέγαμε, εμπλουτισμένη με αυθεντική ατόφια πολυτέλεια μιας σύγχρονης ηλεκτρικής limo. Που στην ουσία δημιούργησε τη συγκεκριμένη luxury κατηγορία καθώς ήταν η πρώτη εκπρόσωπός της, ενώ στη συνέχεια στην κυριολεξία σάρωσε τα βραβεία του κλάδου για την καινοτομία και την πρωτοπορεία της.

Advertisement
Advertisement

Η I-Pace ξεχωρίζει για τη γενναιοδωρία των χώρων στο εσωτερικό και το πορτμπαγκάζ της. Ο σχεδιασμός της καμπίνας προς τα εμπρός σημαίνει ότι τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού τοποθετούνται πιο μπροστά με αποτέλεσμα την εξασφάλιση μεγαλύτερου χώρου μεταξύ των μπροστινών και των πίσω καθισμάτων, δίνοντας στους πίσω επιβάτες επιπλέον ευρυχωρία.

Καλά όλα τα προηγούμενα αλλά η επιβλητική Jaguar I-Pace είναι πάνω απ’ όλα μια Jaguar, ή καλύτερα ένα πραγματικό αυτοκίνητο για τον απαιτητικό οδηγό. Το ηλεκτρικό της σύστημα κίνησης προσφέρει υψηλές επιδόσεις και χαμόγελα στο πρόσωπο του οδηγού.

Advertisement

Η νέα Jaguar I-Pace φορτίζει εύκολα και γρήγορα χωρίς να φορτώνει με άγχος τον χρήστη της. Με ένα εγκεκριμένο επιτοίχιο φορτιστή εγκατεστημένο στο σπίτι ή με ένα καλώδιο οικιακής φόρτισης πέντε μέτρων μπορεί να φορτιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, ακόμη και στη βροχή ή το χιόνι. Οι δυνατότητες φόρτισης σταθερής ώρας και επιλογής κατάστασης επίσης σας επιτρέπουν να ορίσετε ένα όριο χρόνου ή ποσοστού μπαταρίας, επιτρέποντάς σας να εξασφαλίσετε το πλεονέκτημα των τιμών εκτός ωρών αιχμής.

Advertisement

Εννοείται πως το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας είναι επίσης μικρότερο ανά χιλιόμετρο σε σύγκριση με βενζίνη και diesel, ενώ το σύστημα πλοήγησης της I-Pace θα εμφανίζει σημεία φόρτισης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Δύο σύγχρονοι ηλεκτροκινητήρες μόνιμου μαγνήτη προσδίδουν στην I-Pace 400 ίππους (294 kW). Ταυτόχρονα η πρόσφυση που παρέχει η εξελιγμένη τετρακίνηση (All Wheel Drive) βοηθά να κινηθεί κανείς αστραπιαία σε σπορ ρυθμούς σε όλες τις επιφάνειες ανεξαρτήτως καιρού.

Advertisement

Αλήθεια είναι πως το πολυτελές και πανίσχυρο ηλεκτρικό SUV διένυσε στα χέρια μας μια απόσταση 37,8 χιλιομέτρων με μέση ωριαία ταχύτητα τα 60 χλμ./ώρα και είχε κατανάλωση ρεύματος μόλις 3,8 kWh. Και αυτό γιατί μολις ο οδηγός σηκώσει το πόδι από το γκάζι, ενεργοποιείται ένα έξυπνο αναγεννητικό σύστημα πέδησης, το high regeneration. Αυτό επιβραδύνει άνετα το όχημα ενώ μετατρέπει την ισχύ που παράγεται για να βελτιστοποιήσει την αυτονομία που εξασφαλίζει η μπαταρία, η οποία συνοδεύεται από εγγύηση 8 ετών.

Σημαντικό χαρακτηριστικό της I-Pace είναι φυσικά και η πνευματική της ανάρτηση, η οποία ρυθμίζεται ως προς το ύψος της και συμβάλλει με τη σειρά της στον πολυτελή χαρακτήρα. Εξασφαλίζοντας τόσο κορυφαία επίπεδα άνεσης για τους επιβάτες όσο και την ευκολία κίνησης πέρα από την άσφαλτο.

Στη SPANOS LUXURY CARS μπορείτε να δείτε και να οδηγήσετε τη νέα Jaguar IPace. Το αυτοκινητικό όνειρο σε τροχούς. Με κορυφαίες επιδόσεις, μεγάλη αυτονομία, σεβασμό στο περιβάλλον και κυρίως, βρετανική πολυτέλεια στο μέγιστο βαθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η κορυφαία Jaguar F-Pace SVR στη Spanos Luxury Cars (+video)!
Στην SPANOS LUXURY CARS η απόλυτη καυτή έκδοση του Defender
Μία νέα αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελλάδα – To πολυτελές SERES 5 διατίθεται