Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί η Lamborghini Aventador θα επιστρέψει στην παραγωγή;

Ελλάδα 8:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί η Lamborghini Aventador θα επιστρέψει στην παραγωγή;

ΝΕΑ

Γιατί η Lamborghini Aventador θα επιστρέψει στην παραγωγή;

ΝΕΑ

Η φωτιά στο πλοίο Felicity Ace προκαλεί πονοκέφαλο στην Lamborghini που είδε να καίγονται μεταξύ άλλων και κάποιες .Αventador

Advertisement
Advertisement

Η ζημιά που έχει προκληθεί στην VW με την φωτιά που κατακαίει εδώ και ημέρες πάνω από 4.000 αυτοκίνητα του γκρουπ, δεν είναι μόνο οικονομική. Αλλά έχει και κάποιες παράπλευρες συνέπειες, που σχετίζονται κυρίως με την Lamborghini.

Aνάμεσα στα αυτοκίνητα που υπήρχαν πάνω στο πλοίο ήταν και κάποιες Aventador οι οποίες προφανώς δεν θα παραδοθούν στους πελάτες τους στην Αμερική.

Το πρόβλημα είναι ότι η γραμμή παραγωγής της Aventador έχει κλείσει καθώς ετοιμάζεται ένα νέο μοντέλο για την επόμενη χρονιά.

Advertisement
Advertisement

Οι πελάτες όμως θα πρέπει να παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους, οπότε η Lamborghini θα πρέπει να περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι Aventador μέσα στο πλοίο και αν μπορεί κάποιες από αυτές να ξαναφτιαχτούν.

Όλες οι Αvetandor έχουν πλέον πωληθεί και μένει κάποια ακύρωση παραγγελίας για να μπορέσει να υπάρξει αντικαταστάτης. Αλλά στην Lamborghini θα προτιμούσαν να έχει απομείνει κάποια από αυτές που υπήρχαν πάνω στο πλοίο, καθώς αυτό θα διευκόλυνε τα πράγματα αρκετά.

Advertisement

Αντίστοιχα προβλήματα υπήρχαν και με την Porsche το 2019 όταν στο πλοίο Grande America που βυθίστηκε ανοιχτά της Γαλλίας υπήρχαν κάποιες 911 GT2 RS. Η εταιρία αναγκάστηκε να κατασκευάσει τέσσερα έξτρα αυτοκίνητα, πέρα από όσα είχαν υπολογιστεί από την αρχή, για να τα παραδώσει στους πελάτες της στην Βραζιλία.

Advertisement

Βέβαια στην περίπτωση εκείνη τα πράγματα ήταν σχετικά πιο εύκολα καθώς μεγάλο μέρος εκείνου του αυτοκινήτου βασιζόταν στην ευρείας παραγωγής 911.

Τα πράγματα για την Αventador είναι διαφορετικά καθώς αποτελεί μοναδικό μοντέλο που είναι δύσκολο να ξεκινήσει και πάλι η παραγωγή του. Πάντως τα περισσότερα αυτοκίνητα της Lamborghini πάνω στο φλεγόμενο πλοίο ήταν κυρίως Urus αλλά και κάποιες Huracan.

Αν έχουν καεί ολοκληρωτικά, αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις τους όχι μόνο στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόση θα είναι η ζημιά για την VW από το φλεγόμενο πλοίο;
Φλέγεται για έκτη ημέρα το πλοίο με τις Porsche και τις Bentley – Τι φταίει;
Η πιο εξωτική Aventador είναι της Liberty Walks