Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Για κάποιους η Saab δεν έχει τελειώσει (+video)

Ελλάδα 14:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Για κάποιους η Saab δεν έχει τελειώσει (+video)

ΝΕΑ

Για κάποιους η Saab δεν έχει τελειώσει (+video)

ΝΕΑ

Υπάρχει ένας αντιπρόσωπος της πάλαι ποτέ σουηδικής premium εταιρείας, που δεν εγκαταλείπει τους πελάτες του και τους προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες αγοράς και συντήρησης.

Advertisement
Advertisement

Η Saab, έχει επισήμως «σβήσει» εδώ και μια δεκαετία αλλά στην προκειμένη περίπτωση, οι πελάτες και ο… πεισματάρης αντιπρόσωπος έχουν αντίθετη γνώμη.

Στην Ταϊβάν, η Scandanavia Asia Corporation (SAC) αντιπροσώπευε τη Saab από το 1980 και ανέλαβε να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πελάτες της με τρόπο που αρμόζει σε μια premium μάρκα, ακόμα και 10 χρόνια μετά το κλείσιμο της μητρικής εταιρείας. Προφανώς, η εταιρεία που αντιπροσωπεύει τη Saab στη χώρα, δεν ήταν έτοιμη να κλείσει το κεφάλαιο και να «απογοητεύσει» τους πιστούς της πελάτες, οπότε και συνέχισε να ασχολείται επιχειρηματικά.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πως η SAC κατέχει και λειτουργεί έξι μονάδες συνεργείων για τη συντήρηση των αυτοκινήτων της Saab σε όλη την Ταϊβάν, ενώ διαθέτει και 12 ακόμα εξουσιοδοτημένα συνεργεία που μπορούν να εξυπηρετήσουν και τους κατόχους αυτοκινήτων άλλων μαρκών. Το πιο πρόσφατο κατάστημα που έχει ανοίξει η SAC, ξεκίνησε να λειτουργεί μόλις το 2021 και όπως φαίνεται στο video, οι εγκαταστάσεις έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν ένα πολύ premium περιβάλλον στους κατόχους και τους ενδιαφερόμενους για τα μοντέλα της Saab.

Φυσικά, καθώς δεν υπάρχουν καινούργια αυτοκίνητα για να εμπορευτεί, η εταιρεία αγοράζει επισκευάζει και προσφέρει σε πολύ καλή κατάσταση από όσο μπορούμε να κρίνουμε, μεταχειρισμένα μοντέλα της Saab. Η SAC συνεχίζει να λειτουργεί με τα υπόλοιπα ανταλλακτικά που είναι διαθέσιμα από την GM και άλλους προμηθευτές όπως η AC Delco και η Orio, οι οποίοι συνεχίζουν να προσφέρουν επιλογές για ανεξάρτητους πωλητές λιανικής.

Advertisement

Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, η SAC έχει ανακατασκευάσει τα δικά της ανταλλακτικά για να κρατήσει λειτουργικά τα αυτοκίνητα των πελατών της και μάλιστα χωρίς την παραμικρή υποστήριξη από τον Όμιλο Saab (που πλέον δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον τομέα της αεροναυπηγικής και των οπλικών συστημάτων) ή τη GM που είχε τον έλεγχο της εταιρείας πριν «κατεβάσει τους διακόπτες».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ένα Saab με τιμή… Corvette (+video)
Μία πρόγευση από το Volvo EX90 (+video)
Θέλετε δεν θέλετε, το μέλλον είναι ηλεκτρικό

 

Advertisement