Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Saab με τιμή… Corvette (+video)

Ελλάδα 3:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Saab με τιμή… Corvette (+video)

ΝΕΑ

Ένα Saab με τιμή… Corvette (+video)

ΝΕΑ

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει τις τιμές τόσο για καινούργια όσο και για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα να εκτοξεύονται στα ύψη.

Advertisement
Advertisement

Έτσι δεν είναι τυχαίο, που η εταιρία Hyman, πούλησε για 145.000 ευρώ για ένα Saab 35 ετών με μόλις 160 ίππους.

Αν ψάχνετε το γιατί η τιμή του συγκεκριμένου Saab 900 Turbo Convertible του 1987, ανέβηκε τόσο πολύ δείτε την κατάστασή του. Πρώτα από όλα, είχε μόλις 395 χιλιόμετρα τη στιγμή που πωλήθηκε.

Είναι βαμμένο στο χρώμα Cherry Red που είναι σε τέλεια κατάσταση. Διαθέτει επίσης χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων και μαλακή οροφή που αναδιπλώνεται αυτόματα, αλλά και θερμαινόμενα καθίσματα, cruise control και ηχοσύστημα (με κασετόφωνο) της Clarion.

Advertisement
Advertisement

Ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών ήταν αυτό που ζητούσε ο αγοραστής. Σύμφωνα με τα σχόλιά του, μετά την αγορά, με ένα Saab 900 πήγε στο πρώτο ραντεβού με την γυναίκα του. Είπε επίσης ότι σχεδιάζει να οδηγεί το αυτοκίνητο κάθε χρόνο στην επέτειό τους, οπότε δεν θα κάθεται συνεχώς σε ένα γκαράζ.

O πωλητής είχε το αυτοκίνητο πλήρως προετοιμασμένο για να οδηγηθεί κανονικά. Η δεξαμενή καυσίμου αφαιρέθηκε και καθαρίστηκε, τα υγρά αλλάχθηκαν, όπως και η φλάντζα κεφαλής, ο θερμοστάτης και η αντλία καυσίμου.

Με τα χρήματα που έδωσε για το Saab, ο αγοραστής του, θα μπορούσε να είχε πάρει μια νέα Corvette Z06 (για να μην αναφέρουμε ένα σωρό άλλα supercars με αυτή την τιμή), αλλά άφησε την καρδιά του να τον οδηγήσει.

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σαν καινούργιο Saab 900 S Cabrio
Θα θέλατε αυτό το υπέροχο Saab Sonett III;
Η Xiaomi μπορεί να αποκτήσει τη Saab