Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γερμανικά «πάντσερ» στο Hockenheim (+video)

Ελλάδα 13:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γερμανικά «πάντσερ» στο Hockenheim (+video)

ΝΕΑ

Γερμανικά «πάντσερ» στο Hockenheim (+video)

ΝΕΑ

Μία από τις μόλις 1.000 BMW M4 CSL βρέθηκε στην πίστα και αναμετρήθηκε με την πανίσχυρη Porsche 911 GT3.

Advertisement
Advertisement

Στην BMW δεν έκαναν εκπτώσεις όσον αφορά την M4 CSL χαρίζοντας τις κορυφαίες επιδόσεις και συμπεριφορά αγωνιστικού αυτοκινήτου. Το πρόβλημα με το γερμανικό super sedan ήταν ότι κατασκευάστηκε μόλις σε 1.000 μονάδες, κάτι που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά δυσεύρετο.

Η τύχη ωστόσο χαμογέλασε στους ανθρώπους του περιοδικού Sport Auto οι οποίο μόλις πήραν στα χέρια τους την BMW M4 CSL αποφάσισαν να τη βάλουν στο φυσικό της περιβάλλον – δηλαδή στην πίστα. Το ευτύχημα σε αυτήν την περίπτωση ήταν ότι παράλληλα με την πανίσχυρη BMW, στο Hockenheim υπήρχε ήδη και περίμενε η επιβλητική Porsche 911 GT3. Τα πράγματα λοιπόν ήταν ξεκάθαρα και η… κόντρα στήθηκε εν ριπή οφθαλμού.

Advertisement
Advertisement

Τα νούμερα των δύο αυτοκινήτων είναι εξωπραγματικά. Στην περίπτωση της BMW M4 CSL ο 6κύλινδρος κινητήρας 3.0 λίτρων με δύο τούρμπο αποδίδει 585 ίππους και 640 Nm ροπής. Από την άλλη, η Porsche 911 GT3 είναι εξοπλισμένη με τον 6κύλινδρο κινητήρα τούρμπο των 4.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 503 ίππους και 470 Nm ροπής.

Παρά το γεγονός όμως ότι η BMW είναι πιο ισχυρή και τεχνολογικά πολύ εξελιγμένη η Porsche κερδίζει τη μάχη του Hockenheim καθώς ολοκληρώνει το γύρο σε 1:47.8 σε αντίθεση με την BMW που καταφέρνει να γράψει χρόνο 1:50.1.

Advertisement

Παρακολουθήστε τα δύο απίστευτα αυτοκίνητα στο Hockenheim.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συμφωνία-πλαίσιο μεταξύ Ομίλου Renault και Geely;
Ποια μεγάλη εταιρία φεύγει από το Twitter λόγω Musk;
Μόνο η Tesla έχει άνοδο στις ΗΠΑ το 2022