Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φρεσκάρισμα «έσω- έξω» για τη Σειρά 3

Ελλάδα 8:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φρεσκάρισμα «έσω- έξω» για τη Σειρά 3

ΝΕΑ

Φρεσκάρισμα «έσω- έξω» για τη Σειρά 3

ΝΕΑ

Η υπάρχουσα γενιά της Σειράς 3 της BMW, παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2018 και η εμπορική της πορεία ξεκίνησε το 2019, οπότε τώρα θεωρήθηκε πως είναι μια πολύ καλή στιγμή για ανανέωση.

Advertisement
Advertisement

Με την κωδική ονομασία G20, η Σειρά 3 συνεχίζει και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα στη γκάμα της ΒΜW.

Η ανανεωμένη Σειρά 3, θα είναι διαθέσιμη στις αγορές προς τα τέλη του 2022, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν μπροστά τους μια μικρή αισθητική αναβάθμιση στο αμάξωμα. Εμπρός, τη διαφορά κάνουν οι αλλαγμένοι αεραγωγοί και η ανάλογα διαφοροποιημένη ποδιά, αμφότερα στοιχεία που τονίζουν το δυναμισμό του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Τα φωτιστικά σώματα αναμένεται να είναι λίγο διαφοροποιημένα, τόσο τα εμπρός, όσο και τα πίσω, ενώ αντίστοιχα και στο πίσω μέρος χαμηλά, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε κάποιες μικρές αλλαγές. Εκεί που οι αλλαγές θα είναι πιο ουσιαστικές, είναι στην καμπίνα του μοντέλου με το ταμπλό να υποδέχεται το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, I-Drive 8.0.

Η μεγαλύτερη οθόνη στη μέση του ταμπλό (14,9 ίντσες) και ο επανασχεδιασμένος ψηφιακός πίνακας οργάνων (12,3 ίντσες) κάνουν σημαντική διαφορά- ή έστω, σημαντικότερη σε σχέση με εκείνη της εξωτερικής εμφάνισης. Σε ότι έχει να κάνει με τους κινητήρες, δεν αναμένονται αλλαγές στη γκάμα. Μόνο από το επόμενο έτος θα περιμένουμε να δούμε την αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του μοντέλου, που θα μπορούσε να έχει ηλεκτροκινητήρα 270 ίππων και αυτονομία πάνω από 440 χιλιόμετρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η BMW M γιορτάζει τα 50 της χρόνια (video)
Η BMW στο Le Mans του 2024
Νέα BMW M2: Θα εκτοξευθεί στους 490 ίππους;

Advertisement

 

 

 

Advertisement