Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φρένο στα μικρά ηλεκτρικά από την Honda

Ελλάδα 22:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φρένο στα μικρά ηλεκτρικά από την Honda

ΝΕΑ

Φρένο στα μικρά ηλεκτρικά από την Honda

ΝΕΑ

Η Honda ξεκαθάρισε ότι δεν θα ασχοληθεί στο άμεσο μέλλον με μικρά ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη απόπειρα της Honda να μπει στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης ήταν το Honda e. Το εκλεπτυσμένο και αδιαμφισβήτητα πολύ όμορφο μοντέλο ήταν το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της ιαπωνικής μάρκας, ωστόσο όπως όλα δείχνει θα είναι παράλληλα και το μοναδικό στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι άνθρωποι της Honda ξεκαθάρισαν πρόσφατα ότι δεν θα υπάρξει αντίστοιχο ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την εταιρεία σε αυτό το μέγεθος και σε αυτήν την κατηγορία. Η Honda έχει αποφασίσει να κινηθεί σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς και θα ασχοληθεί με τα SUV το επόμενο διάστημα.

Advertisement
Advertisement

Αυτήν τη στιγμή, η Honda διαθέτει στην γκάμα της μοντέλα όπως το CR-V, το ZR-V και το HR-V τα οποία κινούνται στην κατηγορία των SUV. Στο πλευρό του Honda e βρέθηκε πρόσφατα ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, το e:Ny1 το οποίο ουσιαστικά δείχνει το δρόμο που θα ακολουθήσει η εταιρεία τα επόμενα χρόνια.

Το νέο e:Ny1 είναι το δεύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Honda και αναμένεται να γίνει η αιχμή του δόρατος της εταιρείας στη νέα ηλεκτρική εποχή. Το SUV διαθέτει μπαταρία 68,8 kWh με αυτονομία κοντά 412 χιλιόμετρα, ενώ οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές με 204 ίππους και 310 Nm ροπής.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda Jazz e:HEV: Υβριδικός πολιτισμός
Honda Jazz Crosstar e:HEV: Το αστέρι της καθημερινότητας
Honda Jazz e:HEV: Δείχνει το δρόμο στα συστήματα ασφάλειας