Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φωτιά στα κόκκινα: Aυτή είναι η ΧΜ Label Red των 748 ίππων!

Ελλάδα 0:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φωτιά στα κόκκινα: Aυτή είναι η ΧΜ Label Red των 748 ίππων!

ΝΕΑ

Φωτιά στα κόκκινα: Aυτή είναι η ΧΜ Label Red των 748 ίππων!

ΝΕΑ

Η BMW έδωσε στην δημοσιότητα μία φωτογραφία από την πιο δυνατή έκδοση της νέας XM. Και είναι πραγματικά καθηλωτική.

Advertisement
Advertisement

Η παρουσίαση της νέας ΧΜ, προκάλεσε και πάλι έντονα συναισθήματα και μπόλικες συζητήσεις, σχετικά με όχι μόνο με την αισθητική της αλλά και τα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

Το πρώτο plug-in μοντέλο του M-Division είναι ένα εντυπωσιακό σε διαστάσεις και όγκο SUV, με την βασική έκδοση που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό να έχει ισχύ 653 άλογα.

Όμως η BMW έχει ήδη στα σκαριά μία έκδοση που θα αναδείξει στο μέγιστο τις ικανότητες του αυτοκινήτου. Την ονομάζει Label Red και διαθέτει πολλές αισθητικές διαφοροποιήσεις αλλά και σημαντική αύξηση στην ιπποδύναμη που θα το κάνει το πιο δυνατό μη αμιγώς ηλεκτρικό crossover στην αγορά.

Advertisement
Advertisement

Το όνομά της το παίρνει από διάφορα κόκκινα διακοσμητικά στο αμάξωμα, μεταξύ αυτών και στην τεράστια εμπρός μάσκα και περιμετρικά των παραθύρων, τα οποία στην απλή έκδοση είναι στην απόχρωση του χρυσού.

Διαφορετικοί είναι και οι τροχοί σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα με λαμπερά κόκκινα διακοσμητικά ενώ το κόκκινο κυριαρχεί και στο σήμα της εταιρίας.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν εικόνες από το σαλόνι, αν και όπως είναι αναμενόμενο, το θέμα με το μαύρο και το κόκκινο θα συνεχιστεί και στον εσωτερικό διάκοσμο.

Advertisement

Ως προς τα τεχνικά στοιχεία γνωρίζουμε ότι ο V8 των 4,4 λίτρων σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα θα αποδίδει 748 ίππους και 997 Nm ροπής. Και θα μεταδίδει την κίνηση στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός κιβωτίου οκτώ σχέσεων.

Advertisement

Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι επιδόσεις της “κόκκινης” XM αλλά αν κρίνουμε από το γεγονός ότι η “απλή” έκδοση κάνει το 0-96 χλμ/ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα, τότε αυτή η έκδοση θα είναι αρκετά κάτω από τα 4 δευτερόλεπτα.

Σε ό,τι αφορά την τιμή, θα είναι αρκετά πιο ακριβή από την βασική έκδοση, τουλάχιστον 30.000 ευρώ πιο πάνω. Η παρουσία της στην αγορά αναμένεται μέσα στην άνοιξη του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Η BMW XM έχει έως 748 άλογα (+video)
Έτοιμη η BMW των 750.000 ευρώ!
Η απόλυτη BMW X4 είναι της Manhart

Advertisement