Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aguero: Αντίο στο ποδόσφαιρο, αντίο και στη Lamborghini του

Ελλάδα 20:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aguero: Αντίο στο ποδόσφαιρο, αντίο και στη Lamborghini του

ΝΕΑ

Aguero: Αντίο στο ποδόσφαιρο, αντίο και στη Lamborghini του

ΝΕΑ

Όσο επίπονη ήταν η απόσυρσή του από την ενεργό δράση, άλλο τόσο… λυτρωτική θα είναι η πώληση της Aventador του.

Advertisement
Advertisement

Αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρια στα μάτια του, ο Αργεντινός αστέρας του ποδοσφαίρου, Kun Aguero, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Οι τίτλοι τέλους στην αξιοζήλευτη καριέρα του συνέπεσαν με το… πωλητήριο που έβαλε στη Lamborghini Aventator του. Αλλά ο αποχωρισμός του απαστράπτοντος μοντέλου του δεν θα είναι εξίσου επίπονος και δακρύβρεχτος, όσο η απομάκρυνση από το χορτάρι.

O 33χρονος στράικερ ουδέποτε αγάπησε την Aventador του, την οποία απέκτησε το 2014 όσο μάτωνε τα αντίπαλα δίχτυα για λογαριασμό της Manchester City.

Advertisement
Advertisement

«Δεν ξέρω γιατί αγόρασα τη συγκεκριμένη Lamborghini. Πρέπει να έχω “κάνει” μόλις 1.200 χλμ. μέσα σε λίγα χρόνια. Σπάνια την χρησιμοποιώ. Δύο χρόνια τώρα σκέφτομαι για ποιο λόγο αγόρασα αυτό το αυτοκίνητο. Τώρα το μόνο πράγμα που κάνει το μοντέλο είναι να “κρυώνει” στο κρύο και να αραχνιάζει».

Η ιταλίδα ντίβα από  Sant’Agata Bolognese σύντομα θα περάσει σε άλλα χέρια, που αναμφίβολα θα εκτιμήσουν περισσότερο απ’ ο,τι ο «Κουν» την πολεμική ιαχή του V12 των 700 ίππων. Αλλά και την κομψή της εμφάνιση που έχει διανθιστεί με την εντυπωσιακή μεμβράνη σε satin black και το δερμάτινο εσωτερικό στα χρώματα Tone Nero Ade και Arancio Dryope από την κυπριακή εταιρεία Yannimize, του Γιάννη Χαραλάμπους.

Για να αλλάξει χέρια, ωστόσο, πρέπει να του καταβληθούν 224.000 ευρώ, μέσω της βρετανικής ιστοσελίδας αγγελιών Auto Trader όπου έχει αναρτηθεί η σχετική αγγελία.

Advertisement

Ώστε η Aventador να βιώσει ξανά ένδοξες μέρες, και ο Kun Aguero να έχει μία… σκοτούρα λιγότερη στο κεφάλι του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Lamborghini: Kαρέκλα gaming με ανθρακονήματα και αλκαντάρα
Lamborghini LM002: Η BMW, η Ιταλική κυβέρνηση και ο στρατός των ΗΠΑ (+video)
Lamborghini Countach Periscopio 1975: Άγγιξε το ένα εκατομμύριο ευρώ (+video)