Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ford: Το GTElite είναι το νέο sim παιχνιδιών αυτοκινήτου

Ελλάδα 0:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford: Το GTElite είναι το νέο sim παιχνιδιών αυτοκινήτου

ΑΓΩΝΕΣ

Ford: Το GTElite είναι το νέο sim παιχνιδιών αυτοκινήτου

ΑΓΩΝΕΣ

Το πιλοτήριο GTElite (Ford GT Edition) και το κάθισμα ES1 Seat Ford GT Edition είναι ο τέλειος συνδυασμός για όσους αγαπούν τους αγώνες αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Οι λάτρεις του gaming έχουν το καλύτερο κάθισμα στο σπίτι με το νέο αγωνιστικό πιλοτήριο Ford GT από την Next Level Racing.

Η Ford και η esports ομάδα της, Team Fordzilla, συνεργάστηκαν με τη Next Level Racing φέρνοντας μία λεπτομέρεια  από την αγωνιστική κληρονομιά της Ford στο home gaming με το νέο πιλοτήριο GTElite Ford GT Edition και το κάθισμα ES1 Seat Ford GT Edition.

Διαθέσιμα ξεχωριστά, το μπλε ανοδιωμένο πλαίσιο του κόκπιτ φέρει το λογότυπο της Ford χαραγμένο με laser και προσφέρει μία πλήρως προσαρμοζόμενη θέση για μία αυθεντική οδηγική εμπειρία.

Advertisement
Advertisement

Το κάθισμα περιλαμβάνει μπλε ζώνες ασφαλείας με την επωνυμία Team Fordzilla, αντιολισθητικό πατάκι Ford GT με σήμανση Team Fordzilla, ανάγλυφο λογότυπο Ford GT στο προσκέφαλο και είναι εργονομικά σχεδιασμένο και ειδικά κατασκευασμένο για sim racing. Είναι κατάλληλο για να κάθονται άνετα χρήστες με περιφέρεια μέσης έως 42 ίντσες και μπορεί να υποστηρίζει βάρος έως 250 κιλά. Το κόκπιτ GTElite Ford GT Edition είναι συμβατό με όλες τις μεγάλες μάρκες που σχετίζονται με το χώρο του gaming σε τέσσερις τροχούς, καθώς και με κατασκευαστές πεντάλ και επιλογέων ταχυτήτων. Το ES1 Seat Ford GT Edition μπορεί να χρησιμοποιείται σε οποιοδήποτε κόκπιτ που υποστηρίζει πλευρικά τοποθετημένα καθίσματα.

Advertisement

Από την ίδρυσή της το 2019, η Team Fordzilla στόχο έχει να διερευνά και να συνδυάζει τα όρια του πραγματικού και του εικονικού κόσμου. Αυτή η τελευταία συνεργασία συνεχίζει πάνω στην ίδια συνταγή προσφέροντας ένα πιο καθηλωτικό φυσικό περιβάλλον για να εξερευνούν οι gamers τις πίστες του εικονικού κόσμου. «Είναι εκπληκτικό να συνεργάζεσαι με μία εμβληματική εταιρεία όπως η Ford προκειμένου να κλείσει περαιτέρω η ψαλίδα μεταξύ εικονικών και πραγματικών αγώνων. Η συνεργασία με τη Ford για τη δημιουργία του πιλοτηρίου GTElite Ford GT Edition δείχνει την κοινή δέσμευση των δύο εταιρειών για την περαιτέρω ανάπτυξη της κοινότητας sim racing», δήλωσε ο Hess Ghah, CEO της Next Level Racing.

Advertisement

Το πιλοτήριο GTElite Ford GT Edition και το κάθισμα ES1 Seat Ford GT Edition παρουσιάστηκαν στην έκθεση gamescom 2022, που πραγματοποιείται στην Κολωνία της Γερμανίας. Τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω του καναλιού λιανικών πωλήσεων της Next Level Racing μετά τα μέσα Οκτωβρίου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Advertisement

Ford Mustang Mach-E GT: Πάθος για σπορ οδήγηση
Ford Puma: Το ασφαλέστερο μικρό SUV
Ford Mustang Mach-E: Η μοντέρνα γοητεία ενός θρύλου