Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Raptor ξεκολλά όχημα οδικής βοήθειας (+video)

Ελλάδα 11:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Raptor ξεκολλά όχημα οδικής βοήθειας (+video)

ΝΕΑ

Ford Raptor ξεκολλά όχημα οδικής βοήθειας (+video)

ΝΕΑ

Το περιστατικό συνέβη στο Πάτημα Χαλανδρίου και στην οδό Ηρακλείτου που είχε καλυφτεί από χιόνι και πάγο…

Advertisement
Advertisement

Το Ford Ranger Raptor δεν είναι ένα απλό Pick-up όχημα. Έχει εξελιχτεί από την αμερικάνικη φίρμα για να αντέχει σε πολύ σκληρές συνθήκες και να προσφέρει ταυτόχρονα οδηγική ευχαρίστηση.

Τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε ελληνικό επίπεδο η απήχηση που έχει είναι μεγάλη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περυσινή χρονιά, όπου το Ranger αναδείχθηκε ως το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις μοντέλο στη γκάμα των LCV οχημάτων της Ford, σημειώνοντας αύξηση πωλήσεων κατά 17% σε σχέση με το 2020.

Οι ικανότητες του δεν χωρούν αμφισβήτηση και τρανταχτό παράδειγμα το video του Newsauto, όπου ένα Raptor ξεκολλά από το χιόνι, όχημα οδικής βοήθειας! Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή το πρωί στην περιοχή Πάτημα Χαλανδρίου και συγκεκριμένα στην οδό Ηρακλείτου. Το χιόνι σε συνδυασμό με τον πάγο «κόλλησαν» το βαρύ όχημα της οδικής βοήθειας και έπρεπε να βάλει το… χεράκι του το Raptor, για να ξεκολλήσει.

Advertisement
Advertisement

Να θυμίσουμε πως το αμερικάνικο Pick-up έχει δυνατότητα ρυμούλκησης 2.5 τόνων ενώ εφοδιάζεται με έναν κινητήρα diesel bi-turbo, ο οποίος αποδίδει 213 ίππους και παράγει 500Nm ροπή.

Δείτε το σχετικό video…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Ford Ranger Raptor
To νέο Ford Ranger Raptor θα έχει V8 και πάνω από 400 άλογα;
Πρώτα θα κυκλοφορήσει το Raptor και μετά το «απλό» Ranger;