Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford: Πρωταθλήτρια στα επαγγελματικά στην Ελλάδα

Ελλάδα 17:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford: Πρωταθλήτρια στα επαγγελματικά στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Ford: Πρωταθλήτρια στα επαγγελματικά στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Τα LCV της Ford γνωρίζουν μεγάλη απήχηση στην ελληνική αγορά, όπως μαρτυρούν οι πωλήσεις τόσο σε επίπεδο Μαρτίου όσο και πρώτου τριμήνου 2021.

Advertisement
Advertisement

Τα ηνία στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV) διατηρεί η Ford τον Μάρτιο του 2021, μια κυριαρχία που αποτυπώνεται και σε επίπεδο πρώτου τριμήνου (Ιανουάριος-Μάρτιος).

Η επίδοση αυτή επιβεβαιώνει τη δυναμική της Ford στην κατηγορία, αλλά και την ανταγωνιστικότητα και πληρότητα των διαθέσιμων προτάσεών της σε αυτό το απαιτητικό τμήμα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.

Από το Fiesta Van και το Ranger έως την πολυσυλλεκτική γκάμα μοντέλων και εκδόσεων της οικογένειας Transit, η Ford συνεχίζει να προσφέρει προηγμένες, ασφαλείς και συμφέρουσες προτάσεις στην κατηγορία των LCV, που προσφέρουν χείρα βοηθείας στον Έλληνα επαγγελματικά.

Advertisement
Advertisement

Νέο ρεκόρ πωλήσεων

Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή εμπορική πορεία της περασμένης χρονιάς, η Ford απέσπασε τον Μάρτιο το υψηλότερο μερίδιο αγοράς από κάθε άλλη μάρκα στη χώρα μας, στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (20,78%).

Μάλιστα, η Ford στο πρώτο τρίμηνο του έτους ήταν η Νο1 εταιρεία σε πωλήσεις στα LCV –με διαφορά 42,5% από τον δεύτερο της κατηγορίας– αποσπώντας ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο που έφτασε την περίοδο «Ιανουάριος-Μάρτιος 2021» στο 21,4%.

Advertisement

Πρωτιά και στο σύνολο της ευρωπαϊκής αγοράς

Advertisement

Τα κορυφαία στο είδους τους Transit, Transit Courier, Transit Connect και Transit Custom αποτέλεσαν το βασικό άρμα της Ford για την κατάκτηση της πρωτιάς, με το και σκληροτράχηλο Ranger να ακολουθεί.

Θυμίζουμε ότι το 2020 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το Ranger, το οποίο κατάφερε να αναδειχθεί ως το best-seller μοντέλο της Ευρώπης, στην κατηγορία των pick-up οχημάτων με μερίδιο που έφτασε το 30%.

Advertisement

Φέτος, η γκάμα του δημοφιλούς pick-up μοντέλου της Ford θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με μία έκδοση περιορισμένης παραγωγής με την ονομασία Stormtrak, που αναμένεται να τονίσει ακόμα περισσότερο το στιλ αλλά και τις κορυφαίες ικανότητες του βραβευμένου μοντέλου της εταιρείας.

Βασισμένο στην premium σειρά Wildtrak, το νέο Ranger Stormtrak προσφέρει ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά άνεσης και μοναδικές πινελιές, παίρνοντας κίνηση από τον κορυφαίο Bi-turbo 2.0L EcoBlue ντίζελ κινητήρα της Ford, που αποδίδει 213 PS και παράγει ροπή 500 Nm.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιό είναι το best seller των pick up σε Ελλάδα και Ευρώπη;
Ford: Επένδυση 1 δις για το επόμενο Ranger
Έκδοση King Ranch για το Ford Explorer