Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκαλύφθηκε το Ford Ranger Stormtrack (+video)

Ελλάδα 12:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκαλύφθηκε το Ford Ranger Stormtrack (+video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκαλύφθηκε το Ford Ranger Stormtrack (+video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Ford αποκάλυψε μια ειδική έκδοση του δημοφιλούς pick-up της, Ranger, η οποία ενσωματώνει μια σειρά στιλιστικών στοιχείων που προσδίδουν περαιτέρω δυναμισμό.

Advertisement
Advertisement

Στην παρουσίαση του νέου Ranger Stormtrack προχώρησε η Ford. Πρόκειται για μια limited edition έκδοση που βασίζεται στο Ranger, διανθίζοντάς το με premium και δυναμικά στοιχεία που ενισχύουν τη μοναδικότητα του. Η οικογένεια του μοντέλου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το συναρπαστικό Ranger Raptor και το Ranger chassis cab που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Η Ford λανσάρει επίσης το Power Roller Shutter, το οποίο διατίθεται στάνταρ στο νέο Ranger Stormtrak.

Advertisement
Advertisement

Το νέο  Stormtrak

Βασισμένο στην premium σειρά Ranger Wildtrak, το νέο Ranger Stormtrak προσφέρει ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά άνεσης και μοναδικές πινελιές. Η συγκεκριμένη έκδοση θα διατίθεται σε έκδοση Double Cab με ευρύχωρα πίσω καθίσματα ή Super Cab για αυξημένο χώρο φόρτωσης.

Όλα τα μοντέλα Ranger Stormtrak εφοδιάζονται με τον κορυφαίο Bi-turbo 2.0L EcoBlue ντίζελ κινητήρα της Ford που αποδίδει 213 ίππους και παράγει ροπή 500 Nm. Το στάνταρ και επιλέξιμο σύστημα τετρακίνησης προσφέρει αυτοπεποίθηση σε συνθήκες off-road οδήγησης, ενώ το αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων της Ford υπόσχεται μία αθόρυβη και αβίαστη οδηγική εμπειρία.

Advertisement

Το Ranger Stormtrak ντύνεται με το χρώμα “Rapid Red” ταιριάζοντας ιδανικά με το αποκλειστικό κόκκινο ένθετο στη μάσκα που αναδεικνύει το μυώδες εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου. Με τους στάνταρ προβολείς LED και τα «στιβαρά» προστατευτικά τμήματα στο κάτω μέρους του αμαξώματος, η παρουσία του αυτοκινήτου στο δρόμο γίνεται ακόμα πιο επιβλητική. Η γκάμα του νέου Ranger Stormtrak περιλαμβάνει επίσης τους εξωτερικούς χρωματισμούς Frozen White και Blue Lightning. Στη δυναμική παρουσία της έκδοσης συνεισφέρουν και τα αποκλειστικά αυτοκόλλητα στο καπό και τα πλαϊνά του αμαξώματος, τα μεγάλα τρισδιάστατα λογότυπα, ένας μαύρος πίσω προφυλακτήρας και η σπορ μπάρα πίσω από την καμπίνα.

Advertisement

Επιπλέον, ένα κάλυμμα για το πάτωμα της καρότσας, ένα διαχωριστικό τμήμα στο χώρο φόρτωσης και το νέο Power Roller Shutter της Ford (στάνταρ εξοπλισμός), αυξάνου την πρακτικότητα για τη μεταφορά φορτίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ranger Stormtrak διατηρεί το ωφέλιμο φορτίο του 1 τόνου καθώς και το μέγιστο βάρος ρυμούλκησης των 3.500 kg που προσφέρει η δημοφιλής σειρά Wildtrak.

Το εσωτερικό του Ranger Stormtrak αναβαθμίζεται με premium εξοπλισμό και πρακτικά χαρακτηριστικά. Τα ειδικής σχεδίασης καθίσματα για το Stormtrak φέρουν την επένδυση από μαλακό δέρμα του θρυλικού Ford Ranger Raptor και είναι διακοσμημένα με κεντητά λογότυπα Stormtrak και μαξιλάρια από τεχνικό ύφασμα. Επίσης, οι επιφάνειες του εσωτερικού υιοθετούν την απόχρωση Tinted Graphite με κόκκινη ραφή παντού και αντικατοπτρίζουν τη μοναδική εξωτερική παλέτα του Stormtrak.

Advertisement

Νέο Power Roller Shutter για έξτρα πρακτικότητα

Η Ford εισάγει επίσης μια νέα ηλεκτρική έκδοση του δημοφιλούς αναδιπλούμενου καλύμματος καρότσας Roller Shutter, που διατίθεται στο στάνταρ εξοπλισμό του Ranger Stormtrak.

Το Power Roller Shutter επιτρέπει στους πελάτες να μπορούν να ανοίγουν και να κλείνουν το κάλυμμα μέσω του τηλεχειριστηρίου στο κλειδί, ή από τους διακόπτες που βρίσκονται στην καρότσα ή μέσα στη καμπίνα στο ταμπλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιό είναι το best seller των pick up σε Ελλάδα και Ευρώπη;
Ford: Επένδυση 1 δις για το επόμενο Ranger
Έκδοση King Ranch για το Ford Explorer