Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Mustang Mach-E: Δείτε τη από κοντά στο Golden Hall

Ελλάδα 3:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Mustang Mach-E: Δείτε τη από κοντά στο Golden Hall

ΝΕΑ

Ford Mustang Mach-E: Δείτε τη από κοντά στο Golden Hall

ΝΕΑ

Η νέα Ford Mustang Mach-E εντυπωσιάζει, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage που βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των φίλων της ηλεκτροκίνησης.

Advertisement
Advertisement

Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό της Ford για τη νέα, ηλεκτρική εποχή της εταιρείας

 

Η νέα Mustang Mach-E αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την Ford στη νέα, ηλεκτρική εποχή που έχει ήδη αρχίσει να ξεπροβάλλει.

Advertisement
Advertisement

Αποτέλεσμα μιας μακράς εξελικτικής διαδικασίας που είναι επικεντρωμένη στην παροχή τεχνολογιών και μιας νέας εμπειρίας πελάτη, η νέα Mustang Mach-E, είναι ένα προηγμένο σε κάθε του πτυχή SUV μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Mε ηλεκτρική καρδιά, που συγχρόνως είναι σε θέση να προσφέρει άνεση, οδική συμπεριφορά και αναβαθμισμένες υπηρεσίες διασύνδεσης-που την κάνουν ακόμα καλύτερη με την πάροδο του χρόνου.

Οι επισκέπτες του Golden Hall στο Μαρούσι έχουν πλέον τη δυνατότητα να δουν από κοντά, αλλά και να ενημερωθούν τόσο για τις δυνατότητες όσο και για τις τεχνολογικές περγαμηνές σπορτιβ SUV, το οποίο σηματοδοτεί μια νέα  εποχή για την Ford.

Advertisement

Πιο αναλυτικά, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κυκλικό stage που βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι και με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού της Ford που θα βρίσκεται εκεί, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά της Mustang Mach-E καθώς και για τους τρόπους φόρτισης του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν το δικό τους Test Drive για να ανακαλύψουν από πρώτο χέρι τις εκρηκτικές επιδόσεις και γενικότερα να απολαύσουν την εμπειρία οδήγησης αυτού του κορυφαίου ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Advertisement

Ωράριο λειτουργίας

Το stage της Ford στο «Golden Hall», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Mustang Mach-EAWD 75kWh 269 ίππων σε μεταλλικό χρώμα Rapid Red, είναι προσβάσιμο για τους επισκέπτες τις παρακάτω μέρες και ώρες:

  • Δευτέρα-Παρασκευή: 17:00 – 21:00
  • Σάββατο: 11:00 – 19:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα χιλιόμετρα βγάζει ένα ηλεκτρικό με τέρμα γκάζι;
Ford Mustang Mach-E: Εκδόσεις για όλα τα γούστα
Ford Mustang Mach-E GT: Ντοκτορά σε σχεδίαση και στιλ

Advertisement