Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Maverick: μια ανάσα πριν την πρεμιέρα

Ελλάδα 15:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Maverick: μια ανάσα πριν την πρεμιέρα

ΝΕΑ

Ford Maverick: μια ανάσα πριν την πρεμιέρα

ΝΕΑ

Η Ford επιβεβαίωσε πως θα αποκαλύψει επίσημα το Maverick, το νέο μικρομεσαίο pick-up της, στις 8 Ιουνίου δημοσιεύοντας παράλληλα και λίγες teaser φωτογραφίες που δίνουν μια πρώτη ιδέα για κάποιες λεπτομέρειες του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ford η παρουσίαση του νέου Maverick θα μεταδοθεί μέσα από τα κανάλια της εταιρίας στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης καθώς και από το Hulu με παρουσιάστρια την ηθοποιό Gabrielle Union.

Σύμφωνα με πηγές του Automotive News η Ford έχει συμφωνήσει με τους προμηθευτές της για πρώτες ύλες οι οποίες αντιστοιχούν σε ετήσια παραγωγή 110.000 μονάδων. Με βάση αυτή την εκτίμηση το Maverick δεν θα κοντράρει τις πωλήσεις του εξαιρετικά δημοφιλούς στις ΗΠΑ, Ford F-150 αλλά όμως θα ξεπεράσει το Ranger. Το Maverick θα βασίζεται στην πλατφόρμα C2 όπως και τo Bronco Sport, ενώ θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Hermosillo της Ford.

Ford Maverick Teaser

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για μια τιμή που θα ξεκινά κάτω από τα 20.000 δολάρια για την βασική έκδοση που θα κινείται από έναν τρικύλινδρο 1.5 Ecoboost με 183 PS Και 258 Nm ροπής. Διαθέσιμη θα είναι επίσης και έκδοση με δίλιτρο turbo κινητήρα 248 PS και 373 Nm ροπής. Το Maverick θα είναι κατά βάση μπροσθιοκίνητο όμως θα υπάρχει και δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης ενώ όλες οι εκδόσεις θα συνοδεύονται από αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.  Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Ιούλιο και οι πωλήσεις να ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά.

Ford Maverick Teaser

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοπρασία για το τελευταίο Ford GT40 του 1969
H Ford εξελίσσει μία super έκδοση του V8 Godzilla
Έρχεται η ηλεκτρική Ford Mustang;