Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Focus: Οδηγοκεντρικό και με προηγμένα συστήματα

Ελλάδα 18:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Focus: Οδηγοκεντρικό και με προηγμένα συστήματα

ΝΕΑ

Ford Focus: Οδηγοκεντρικό και με προηγμένα συστήματα

ΝΕΑ

Το νέο Ford Focus διαθέτει έναν οδηγοκεντρικό χαρακτήρα που αυξάνει την απόλαυση πίσω από το τιμόνι, ενώ τα εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησής του εξασφαλίζουν την ασφάλεια.

Advertisement
Advertisement

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής του στην αγορά της Ευρώπης πριν από 25 χρόνια, το Ford Focus κατάφερε να επαναπροσδιορίσει τον όρο «οδηγική απόλαυση» και να γίνει σημείο αναφοράς στην κατηγορία του με την ασφαλή, αλλά και συγχρόνως  σπορ συμπεριφορά του, που από την πρώτη στιγμή έκανε «Focus» στον οδηγό και τις ανάγκες του.

Εμπνέοντας αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε όλες τις συνθήκες, αυτό το οδηγικό DNA μεταλαμπαδεύτηκε σε κάθε μια από τις γενιές που ακολούθησαν, αποτελώντας σήμερα έναν από τους βασικούς πόλους έλξης και στη νεότερη εκδοχή του.

Advertisement
Advertisement

Συνδυαζόμενο μάλιστα με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες υποβοήθησης της οδήγησης, το νέο Ford Focus έρχεται για μια ακόμα φορά να θέσει τα πρότυπα με τον τρόπο που κινείται στο δρόμο, με στόχο τη δημιουργία ενός οικογενειακού αυτοκινήτου που απευθύνεται στην καρδιά και στο νου των πελατών.

Σε κάθε του έκδοση, κύρια συστατικά της DNA του νέου Focus είναι το στιβαρό, υψηλής απόκρισης πλαίσιο της Ford, ο σπορ προσανατολισμός της ρύθμισης της ανάρτησης, η σημαντική αίσθηση του συστήματος διεύθυνσης EPAS, καθώς και τα αποδοτικά φρένα.

Όλα αυτά τα στοιχεία καθιστούν κάθε μετακίνηση όχι μόνο άνετη, αλλά και εξαιρετικά ξεκούραστη και ασφαλή σε συνδυασμό με τα προηγμένα και πιο πρόσφατα συστήματα υποβοήθησης οδηγού με τα οποία διατίθεται.

Advertisement

Ανακαλύψτε το νέο Ford Focus ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford Focus: Με απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και προηγμένα συστήματα
Δοκιμή: Ford Focus 1.0 EcoBoost Hybrid 48V 125 PS
Πως η Ford θα μειώσει τα ατυχήματα με πεζούς;

Advertisement