Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Bronco Overland Concept: Κατάλληλο για κατασκήνωση

Ελλάδα 23:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Bronco Overland Concept: Κατάλληλο για κατασκήνωση

ΝΕΑ

Ford Bronco Overland Concept: Κατάλληλο για κατασκήνωση

ΝΕΑ

Η Ford έχει κάνει λόγο εδώ και αρκετό καιρό για τα αξεσουάρ που εξοπλίζουν το Bronco. Τώρα την τιμητική τους έχουν οι λάτρεις του κάμπινγκ.

Advertisement
Advertisement

Ονομάζεται Bronco Overland concept, και προσφέρει μια σύντομη αλλά ενδιαφέρουσα ματιά σε κάποια εργαλεία για εκτεταμένες περιπέτειες μακριά από τον πολιτισμό.

Η προφανής προσθήκη είναι η μεγάλη σκηνή που τοποθετείται στην οροφή. Είναι μια μεγάλη σκηνή δύο ατόμων από τη Yakima, με πρόσβαση από σκάλα που μπορεί να τοποθετηθεί εξωτερικά. Δεδομένου ότι το κάμπινγκ δεν αφορά μόνο τον ύπνο, το εσωτερικό διαθέτει σύστημα διαχείρισης που περιλαμβάνει ψυγείο ARB, ηλεκτρική κουζίνα και άλλα συναφή. Υπάρχει επίσης πτυσσόμενο τραπέζι πίσω και πτυσσόμενες καρέκλες για το γεύμα σου στην εξοχή.

Η Ford επέλεξε ένα τετράθυρο Bronco ως βάση και χρησιμοποίησε ελαστικά 35 ιντσών σε τροχούς Fifteen52 Traverse HD 17 ιντσών. Ένας αρθρωτός προφυλακτήρας Ford Performance με βαρούλκο WARN τοποθετήθηκε μπροστά, ενώ μια ράβδος RIGID τοποθετημένη ψηλά και έξι επιπλέον φωτιστικά εδράζονται στην οροφή. Παρέχουν φωτισμό 360 μοιρών και εάν τα πράγματα γίνουν δύσκολα, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια στο CB.

Advertisement
Advertisement


Κάτω από το καπό ζει ο βασικός κινητήρας EcoBoost 2,3 λίτρων, με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων. Θα περιμέναμε τον ισχυρότερο EcoBoost V6 2,7 λίτρων, τώρα, ο 4κύλινδρος των 270 ίππων παράγει 420 Nm ροπής. Πρέπει να είναι αρκετά προκειμένου να κινήσουν το off-road και όλα τα εργαλεία του σε απομακρυσμένες τοποθεσίες.

Δεν είναι απολύτως σαφές εάν όλα αυτά τα είδη αποτελούν μέρος των αξεσουάρ που υποστηρίζονται από το εργοστάσιο των 200 Bronco, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία. Δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί η λίστα, αλλά αυτό θα μπορούσε να γίνει σύντομα. Είναι πιθανό, το συγκεκριμένο τετρακίνητο να κατασκευάστηκε για το SEMA Show 2020 που ακυρώθηκε, το οποίο θα ήταν η ιδανική στιγμή για να αποκαλυφθούν όλα τα αξεσουάρ του Bronco.

Διαβάστε ακόμη:

Advertisement

To Ford Bronco «ιντριγκάρει» τους καλλιτέχνες

Ford Bronco: Πότε ξεκινά η παραγωγή του (+video)

Advertisement

Ένα Ford Bronco με τον αέρα της Mustang Bullitt