Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Bronco και Bronco Sport στη SEMA

Ελλάδα 9:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Bronco και Bronco Sport στη SEMA

ΝΕΑ

Ford Bronco και Bronco Sport στη SEMA

ΝΕΑ

Αυτά τα concept cars δίνουν την εικόνα για τις μετατροπές που μπορεί να δεχθεί το Bronco με πολλά νέα αξεσουάρ και βελτιώσεις σε κινητήρα και μηχανικά μέρη.

Advertisement
Advertisement

Η Ford φέρνει έξι εκδόσεις του Bronco και του Bronco Sport στη SEMA.

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες. Η Ford δημοσιεύει τις εικόνες ορισμένων από τα μοντέλα Bronco και Bronco Sport που θα παρουσιάσει στην έκθεση SEMA 2021 στο Λας Βέγκας.

Υπάρχουν συνολικά έξι Bronco, με βελτιώσεις καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει ένα πλήθος νέων εξαρτημάτων εξατομίκευσης και απόδοσης που η Ford ελπίζει να προσφέρει στους πελάτες της από το 2022 και μετά.

Advertisement
Advertisement

Τα συστατικά τους είναι είτε γνήσια ανταλλακτικά Ford, είτε αξεσουάρ Ford, που δημιουργήθηκαν από άλλες εταιρίες με άδεια χρήσης ή ανταλλακτικά Ford Performance.

Τα concept cars δημιούργησαν οι εταιρίες: RTR Vehicles, BDS Suspensions, Tucci Hot Rods (και ναι, με ερπύστριες αντί για ελαστικά), LGE-CTS Motorsports (που είχαν κάνει τα 4- πόρτα Bronco και Bronco Sport) και CGS Performance Products.

Advertisement

«Από την παρουσίαση πέρυσι, έχουμε επεκτείνει τη σειρά σε περισσότερα από 350 ανταλλακτικά και αξεσουάρ Bronco και Bronco Sport και αυξάνονται», λέει ο διευθυντής «εξατομίκευσης οχημάτων, αξεσουάρ» της Ford, Eric Cin.

Advertisement

Προς το παρόν τα οχήματα είναι μόνο renders (εικονικά ή στατικά πρωτότυπα) και θα γίνουν λειτουργικές κατασκευές για την έκθεση όπου θα παρουσιαστούν επίσημα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται Ευρώπη το Ford Bronco;
Το teaser του Ford Bronco Raptor (+video)
Η Hennessey περιποιείται και το Ford Bronco