Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Facelift για το Toyota Hilux με κινητήρα 2.800 κ.εκ.

Ελλάδα 23:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Facelift για το Toyota Hilux με κινητήρα 2.800 κ.εκ.

ΝΕΑ

Facelift για το Toyota Hilux με κινητήρα 2.800 κ.εκ.

ΝΕΑ

Με την προηγούμενη ανανέωση για το Hilux να έχει γίνει το 2017, η Toyota φαίνεται πως σκέφτεται να τονώσει και πάλι το ελαφρύ ανοιχτό φορτηγό της.

Advertisement
Advertisement

 

Σύμφωνα με sites από την Ταϊλάνδη και την Μαλαισία (όπου κατασκευάζονται τα Hilux) η ανανέωση του αγροτικού της Toyota είναι πολύ πιθανόν να γίνει άμεσα. Μόλις ο κορωναϊός το επιτρέψει το νέο Hilux θα μπει στις εκθέσεις της εταιρίας στην Αυστραλία αργά τον Ιούλιο ή στις αρχές Αυγούστου.

Advertisement
Advertisement

Οπτικά η αναθεωρημένη έκδοση του Hilux, θα έχει αλλαγές (περισσότερο έντονα χαρακτηριστικά) στο μπροστινό μέρος για να ταιριάζει με τα όλο και πιο «άγρια» σχέδια των ανταγωνιστών της. Θα υπάρχουν επίσης κάποιες ήπιες εσωτερικές βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης ενός νέου συστήματος ψυχαγωγίας που είναι συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto.Το facelift θα φέρει επίσης βελτιώσεις στον τετρακύλινδρο turbodiesel (κωδικός 1GD-FTV) των 2,8 λίτρων, με υψηλότερη απόδοση και μεγαλύτερα φίλτρα σωματιδίων. Οι Ιάπωνες αναφέρουν πως το μοτέρ μπορεί να το δούμε στο Land Cruiser της επόμενης γενιάς ή το Land Cruiser Prado.

Τα μοντέλα, για τις αγορές της Ασίας και της Αυστραλίας θα έχουν τα συστήματα υποστήριξης οδηγών, Toyota Safety Sense, συμπεριλαμβανομένου αυτόνομου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση πεζών, adaptive cruise control, lane departure warning και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας. Το facelift αναμένεται να ακολουθήσουν και τα μοντέλα, που κυκλοφορούν στην Ευρώπη.

Advertisement