Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Facelift για το Kia EV6 μέσα στη χρονιά

Ελλάδα 7:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Facelift για το Kia EV6 μέσα στη χρονιά

ΝΕΑ

Facelift για το Kia EV6 μέσα στη χρονιά

ΝΕΑ

Οι άνθρωποι της Kia αποφάσισαν να ανανεώσουν το EV6 και έχουν αρχίσει ήδη τη διαδικασία εξέλιξης του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης από την Kia στα αυτοκίνητά της έγινε με εντυπωσιακό τρόπο τόσο σε ό,τι αφορά στην τεχνολογία και τις επιδόσεις τους όσο και στη σχεδίασή τους.

Το EV6 (φωτογραφίες) ήταν το πρώτο και έδειξε τις δυνατότητες της νοτιοκορεατικής εταιρείας. Καθώς βρίσκεται στη διαδικασία εξέλιξης καινούργιων αμιγώς ηλεκτροκίνητων μοντέλων της ενέταξε σε αυτή και την ανανέωση του συγκεκριμένου οχήματός της.

Η Kia κράτησε μυστική τη διαδικασία επανασχεδίασης του αυτοκινήτου ωστόσο οι φωτορεπόρτερς που καιροφυλακτούν στους συνήθης τόπους πραγματοποίησης των δοκιμών εξέλιξης κατάφεραν να εντοπίσουν τα πρωτότυπα και του EV6.

Advertisement
Advertisement

Όπως έγινε γνωστό, σε αυτά φαίνονται να έχουν αλλάξει η μάσκα και τα εμπρός φώτα τα οποία έχουν τριγωνική σχεδίαση η οποία παραπέμπει σε αυτή των αντίστοιχων του EV5. Επίσης, ο εκεί προφυλακτήρας έχει διαφοροποιηθεί, είναι πιο ογκώδης -συγκριτικά- και ενσωματώνει νέους αεραγωγούς.

Το έντονο καμουφλάζ των πρωτότυπων οχημάτων δεν επιτρέπει να φανούν οι αλλαγές στο πίσω μέρος, ωστόσο και εκεί αναμένεται να έχουν αλλάξει τα φώτα και ο προφυλακτήρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται από τους ανθρώπους της Kia, με την ευκαιρία της επανασχεδίασης το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο θα διαθέτει πλέον τους συσσωρευτές ενεργειακής χωρητικότητας 84 kWh που τοποθετούνται στο Hyundai Ioniq 6, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν αυτούς των 77,4 kWh που υπάρχουν τώρα. Το επανασχεδιασμένο Kia EV6 αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της χρονιάς.