Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Explore Defender: Εισβάλλει στη ζούγκλα της πόλης

Ελλάδα 5:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Explore Defender: Εισβάλλει στη ζούγκλα της πόλης

ΝΕΑ

Explore Defender: Εισβάλλει στη ζούγκλα της πόλης

ΝΕΑ

Το νέο Defender είναι κατάλληλα σχεδιασμένο και εξοπλισμένο για να ανταπεξέρχεται ακόμα και στη ζούγκλα της πόλης.

Advertisement
Advertisement

Περνώντας σε μια νέα εποχή κινητικότητας το Defender δε θα μπορούσε να μην έχει όλες εκείνες τις τεχνολογίες που θα κάνουν τη ζωή του οδηγού και των επιβατών εύκολη και ευχάριστη. Το σκληροτράχηλο και ταυτόχρονα πολυτελές SUV των Βρετανών δεν είναι μόνο ένα όχημα που προσφέρει απλόχερα fun to drive αλλά και ένα ταλαντούχο αυτοκίνητο καθημερινής χρήσης έτοιμο να τα βάλει εκτός από τη ζούγκλα της φύσης και με τη ζούγκλα της πόλης.

Ο οδηγός του νέου Defender έχει στα χέρια του μια πλήρη και υπερσύγχρονη σουίτα συστημάτων συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας που θα τον συνοδεύσουν στην καθημερινότητά του. Στην κεντρική οθόνη το κορυφαίο σύστημα infotainent Pivi Pro είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον οδηγό για θέματα πλοήγησης, ψυχαγωγίας, κλιματισμού και online ενημερώσεις.

Advertisement
Advertisement

Όλες οι εφαρμογές είναι απλές και εύκολες στη χρήση, ενώ οι αναβαθμίσεις γίνονται απομακρυσμένα με αποτέλεσμα το σύστημα να είναι πάντα ενημερωμένο. Το νέο Defender διαθέτει πολλές θύρες φόρτισης USB καθώς και ασύρματη φόρτιση smartphone, Head Up Display για ακόμα καλύτερη πληροφόρηση του οδηγού χωρίς να αποσπάται η προσοχή του από το δρόμο, ενώ το σύστημα συνδεσιμότητας προσφέρει ανεπηρέαστη λειτουργία και πολλαπλές εφαρμογές ψυχαγωγίας για τους επιβάτες.

Πολύ σημαντικό για την «επιβίωση» στην πόλη είναι το σύστημα 3D καμερών που εμφανίζουν τον περίγυρο του αυτοκινήτου στην κεντρική οθόνη. Με αυτόν τον τρόπο ο οδηγός γνωρίζει τι συμβαίνει τριγύρω του έχοντας μάλιστα την επιλογή να αλλάξει τη γωνία λήψης κατά το δοκούν. Οι κάμερες επίσης παρέχουν ευκολία στο παρκάρισμα με τον οδηγό να βλέπει τα κρίσιμα σημεία από όλες τις γωνίες.

Advertisement

Την εμπειρία συμβίωσης με το Defender στην πόλη ενισχύει το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ήχου της Meridian. Το σύστημα έχει προσαρμοστεί πλήρως στην καμπίνα με αποτέλεσμα όλοι οι επιβάτες να απολαμβάνουν την ίδια ποιότητα ήχου. Τις κρύες μέρες του χειμώνα τα θερμαινόμενα καθίσματα θα φροντίσουν να προσφέρουν θαλπωρή στους επιβάτες, ενώ το σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί επιτρέπει την είσοδο εύκολα και άνετα.

Advertisement

Η καθημερινή συμβίωση με το νέο Defender είναι πλέον πολύ πρακτική και διασκεδαστική. Τα συστήματα του αυτοκινήτου είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να διατηρούν ενημερωμένο και ήρεμο τον οδηγό, ενώ παράλληλα θα ψυχαγωγήσουν τους επιβάτες από τις μικρομετακινήσεις, μέχρι τα μακρινά ταξίδια.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jaguar Land Rover: Πέντε χρόνια εγγύηση
Ετοιμάζεται το σούπερ Land Rover Defender SVX
Το Land Rover Discovery ανανεώθηκε