Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το εξωφρενικό κόστος συντήρησης της Bugatti Veyron

Ελλάδα 8:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το εξωφρενικό κόστος συντήρησης της Bugatti Veyron

ΝΕΑ

Το εξωφρενικό κόστος συντήρησης της Bugatti Veyron

ΝΕΑ

Η Bugatti Veyron ως το αυτοκίνητο που άνοιξε το δρόμο των hypercar είναι ένα από τα ακριβότερα αυτοκίνητα που μπορεί να αποκτήσει κάποιος. Όμως εκτός από την κτήση φαίνεται πως αντίστοιχα εξωτικό είναι και το κόστος για την συντήρησή της.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το Αμερικάνικο Ινστιτούτο Προστασίας του Περιβάλλοντος κυκλοφόρησε πρόσφατα μια εφαρμογή η οποία προσφέρει στο χρήστη πληροφορίες σχετικά με το κόστος των ανταλλακτικών αλλά και της εργασίας για μοντέλα που υπάρχουν στην αμερικάνικη αγορά.

Φυσικά αρκετό ενδιαφέρον έχουν αυτά τα δεδομένα για ένα αυτοκίνητο όπως η Bugatti Veyron. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία είναι η πολύ μεγάλη διακύμανση τιμών που υπάρχει στα ανταλλακτικά. Για παράδειγμα υπάρχουν ανταλλακτικά όπως οι σένσορες των εκκεντροφόρων οι οποίοι κοστίζουν μόλις 9 δολάρια καθώς είναι οι ίδιοι που υπάρχουν και στα Golf MK4. Όμως τα νούμερα εκτοξεύονται για πράγματα που υπάρχουν αποκλειστικά στην Veyron όπως οι υπερτροφοδότες που κοστίζουν 6.400 δολάρια ο καθένας. Και αν αυτό σας φαίνεται φυσιολογικό σημειώστε πως το δοχείο καυσίμων μαζί με το κόστος εργασίας για την αντικατάστασή του φθάνει τα 42.000 δολάρια. Όσο δηλαδή κοστίζει ένα καλά εξοπλισμένο, πολυτελές μεσαίο SUV.

last-bugatti-veyron-super-sport345643harpi640

Advertisement
Advertisement