Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ευαίσθητος με την οδική ασφάλεια ο νέος υφυπουργός Υποδομών

Ελλάδα 18:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ευαίσθητος με την οδική ασφάλεια ο νέος υφυπουργός Υποδομών

ΝΕΑ

Ευαίσθητος με την οδική ασφάλεια ο νέος υφυπουργός Υποδομών

ΝΕΑ

O πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργείου είχε ξεκινήσει ένα τεράστιο έργο με πάνω από 7.000 παρεμβάσεις σε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου.

Advertisement
Advertisement

Θέση υφυπουργού με αρμοδιότητα τις Υποδομές δημιουργήθηκε στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών την οποία και ανέλαβε ο έως πρότινος Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Ο νέος υφυπουργός Υποδομών έχει αποδείξει τη σημασία που δίνει στην οδική ασφάλεια καθώς επί θητείας του στο Υπουργείο έχουν πραγματοποιηθεί τόσα μεγάλα έργα στους αυτοκινητόδρομους και βέβαια έχουν προκηρυχθεί τόσοι πολλοί διαγωνισμοί με στόχο να καταγραφούν πάνω από 7.000 παρεμβάσεις σε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου.

Advertisement
Advertisement

Ο Γιώργος Καραγιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος Νομικής (LLB) από το Neapolis university με μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Διοίκηση Υπηρεσιών (MSc in services management).

Έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης με ευθύνη την εικόνα της ελληνικής κυβέρνησης στο εξωτερικό καθώς και τη διοικητική λειτουργία των 36 γραφείων τύπου ανά την υφήλιο καθώς και σύμβουλος Διοίκησης στην ΕΤΑ Α.Ε.

Στο παρελθόν παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες στον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα έχει αναλάβει τη θέση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, ενώ έχει υπάρξει και στέλεχος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Είναι έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών. Ομιλεί άριστα την αγγλική γλώσσα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτός είναι ο νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών
Στόχος η καλύτερη οδική ασφάλεια και η μείωση των ατυχημάτων
Σε άλλο επίπεδο ανεβάζει την οδική ασφάλεια ο αυτοκινητόδρομος Ε65