Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτός είναι ο νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Ελλάδα 22:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτός είναι ο νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

ΝΕΑ

Αυτός είναι ο νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

ΝΕΑ

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος είχε αναλάβει τη θέση του υφυπουργού Μεταφορών την περίοδο 2013 – 2015.

Advertisement
Advertisement

Στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ως υφυπουργός Μεταφορών, επιστρέφει ο  Μιχάλης Παπαδόπουλος ο οποίος αντικαθιστά τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Παπαδόπουλος ήταν υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά από τις 25 Ιουνίου 2013 έως τις 27 Ιανουαρίου 2015 αλλά και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από τις 8 Ιανουαρίου 2009 έως τις 7 Οκτωβρίου 2009.

Advertisement
Advertisement

Ο νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών το 2000 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Κοζάνης με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Επίσης τον Ιούλιο του 2001, στις πρώτες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη συντονιστών και τομεαρχών των κοινοβουλευτικών επιτροπών του κόμματος, εξελέγη αναπληρωτής υπεύθυνος του τομέα Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Επαναξελέγη στις εκλογές του 2004, του 2009, του Ιουνίου 2012 και του 2019.

Ο κ. Παπαδόπουλος γεννήθηκε στο Μεσόβουνο Εορδαίας της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης το 1962. Είναι καθηγητής Ηλεκτρονικής και Ηλεκτρολογίας, πτυχιούχος του Τμήματος Ηλεκτρονικής Τ.Ε.Ι. Πειραιώς και Ηλεκτρολογίας ΣΕΛΕΤΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Υφυπουργός Μεταφορών στο Newsauto: Αυτές είναι οι αλλαγές στην αγορά αυτοκινήτου
Έτσι θα λειτουργούν τα συνεργεία για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα
Αλλάζουν όλα στην είσπραξη των προστίμων του ΚΟΚ!