Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις την παλιά σου 911

Ελλάδα 2:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτσι θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις την παλιά σου 911

ΝΕΑ

Έτσι θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις την παλιά σου 911

ΝΕΑ

Βρετανική εταιρεία αναλαμβάνει με εύκολο τρόπο να μετατρέψει την παλιά σου Porsche 911 σε ηλεκτρική διατηρώντας την εκρηκτική της απόδοση.

Advertisement
Advertisement

Τα περισσότερα κλασικά αυτοκίνητα πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες να κινηθούν σε καθημερινή βάση καθώς οι αυστηροί κανονισμοί κυκλοφορίας, όσο και τα χαμηλά πλέον όρια ρύπων έχουν κόψει τα φτερά των φανατικών του είδους. Πάρτε για παράδειγμα μια πανέμορφη Porsche 911 του 1985 την οποία θέλεις να ευχαριστηθείς καθημερινά κατεβαίνοντας στο κέντρο της πόλης και δεν μπορείς.

Η βρετανική εταιρεία Electrogenic έρχεται να δώσει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα μετατρέποντας την παλιά 911 σας σε καθημερινό όχημα. Πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά με ένα αποτελεσματικό κιτ ηλεκτροκίνησης που έχει σχεδιάσει η εταιρεία και είναι εύκολο στην τοποθέτηση, χωρίς περίεργες μετατροπές.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα της Electrogenic αποτελείται από έναν σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα ο οποίος τοποθετείται στο πίσω μέρος και έχει απόδοση 215 ίππους και 312 Nm ροπής. Αυτά τα νούμερα ισχύος προσφέρουν δυναμικές επιδόσεις με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 5 δευτερόλεπτα. Η μπαταρία είναι τοποθετημένη στο εμπρός μέρος με χωρητικότητα 62 kWh. Προσφέρει αυτονομία περίπου 300 χιλιομέτρων, ενώ μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε μόλις 50 λεπτά.

 

Advertisement

Η Electrogenic αναφέρει ότι το σύστημα της μπαταρίας προσθέτει περίπου 100 κιλά στο συνολικό βάρος του αυτοκινήτου, αλλά προσφέρει επιπλέον σύστημα ανάκτησης ενέργειας μέσω των φρένων και πολλαπλές επιλογές οδήγησης. Για τους πιο απαιτητικούς, οι Βρετανοί έχουν σχεδιάσει και ένα πιο ισχυρό σύστημα με απόδοση 320 ίππους και 420 Nm ροπής που χαρίζει επιτάχυνση 3,8 δευτερολέπτων στα 0-100 χλμ./ώρα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας Porsche Cayenne
Εφεύρεση του… 1860 για τον ήχο των Porsche
Η Porsche 911 της Theon είναι το κάτι άλλο…