Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το νέο σπορ μοντέλο της Toyota;

Ελλάδα 15:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το νέο σπορ μοντέλο της Toyota;

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το νέο σπορ μοντέλο της Toyota;

ΝΕΑ

Το πρωτότυπο Toyota H2+ που βλέπετε στις φωτογραφίες υπάρχει μόνο στον ψηφιακό κόσμο του ιντερνετ και για να μας… τρελαίνει.

Advertisement
Advertisement

Το Toyota H2+ concept δεν είναι πραγματικό. Είναι ένα αποκήμα της φαντασίας, ωστόσο ένας ανεξάρτητος designer είπε να το αποτυπώσει στην οθόνη του υπολογιστή του.

Το ιαπωνικό υπεραυτοκίνητο έχει υιοθετήσει αρκετά στοιχεία από τη μοντέρνα εποχή, ενώ ο David Gallego έχει δανειστεί αρκετά στοιχεία από τα παλιότερα αυτοκίνητα της Toyota.

Η έμπνευσει του H2+ προέρχεται κυρίως από τη Toyota Supra, καθώς και το θρυλικό 2000GT.

Advertisement
Advertisement

Είδες τη Toyota Supra με τους 1.240PS που θα σε τρομάξει! (VIDEO)

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι και άλλος ανεξάρτητος σχεδιαστής, παρουσίασε τη δική του εκδοχή για τον διάδοχο του 2000GT, το 3000GT. Βέβαια, τόσο το H2+ όσο και το 3000GT, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν μιας και είναι κυριολεκτικά δύο “έργα τέχνης”.

Advertisement

Εξωτερικά, το Toyota H2+ concept δείχνει ως ένα sport αυτοκίνητο, ωστόσο -λόγω και της εποχής- έχει δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον χώρο, που προσφέρει στο εσωτερικό.

Advertisement

Όταν όμως κάνουμε λόγο για χώρο δεν εννοούμε ότι μπορεί να φιλοξενήσει πολλούς επιβάτες, αντιθέτως υπάρχουν θέσεις μόνο για 3, αλλά η διαμορφώσιμη καμπίνα και ο χώρος αποσκευών είναι μεγάλος. Ενδιαφέρον έχει ότι το πίσω κάθισμα μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς και να εκτοξευθεί ο όγκος του πορτμπαγκάζ.

Advertisement

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, το Toyota H2+ concept δεν είναι σχεδιασμένο επίσημα από την ιαπωνική εταιρεία, αλλά μπορεί να… δίνει ιδέες για κάποιο επόμενο όχημα που ίσως έχει στα σκαριά.

Διαβάστε επίσης:

Πυροσβεστική: Κίνδυνος με το αντισηπτικό…

H Tesla ήρθε στην Ελλάδα και τα δίνει όλα με πολλές δόσεις – Δείτε αναλυτικά